Alina Radi, după ce a aflat că Nick Rădoi, fostul ei iubit, se căsătorește cu Mădălina Apostol: „El mă caută în continuare”

Publicat pe

Ce reacție a avut Alina Radi după ce a aflat că Nick Rădoi, fostul ei iubit, se căsătorește cu Mădălina Apostol. Alina Radi și Nick Rădoi au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc. Ulterior, cei doi au pus punct relației, iar milionarul și-a găsit liniștea în brațele Mădălinei Apostol. Ei, deși au trecut prin multe certuri de-a lungul timpului, au decis să se căsătorească. Iată cum a reacționat artista când a aflat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alina Radi este o cântăreață extrem de apreciată în România. Aceasta a avut o relație destul de controversată cu milionarul Nick Rădoi. La scurt timp de la despărțire, bărbatul s-a afișat alături de o altă domnișoară, Mădălina Apostol. Deși au existat certuri pe parcursul relației, cei doi au decis să își unească destinele în fața lui Dumnezeu. Cântăreața a aflat imediat vestea și a avut și o reacție publică!

Alina Radi, după ce a aflat că Nick Rădoi, fostul ei iubit, se căsătorește cu Mădălina Apostol: „El mă caută în continuare'Alina Radi, după ce a aflat că Nick Rădoi, fostul ei iubit, se căsătorește cu Mădălina Apostol: „El mă caută în continuare'

Artista a avut o reacție perfect naturală în momentul în care a fost întrebată ce părere are despre viitoarea căsnicie a fostului ei iubit. Ea le urează succes și nu crede că va participa la eveniment.

Citește și: Alina Radi a fost gravidă cu Nick Rădoi:„Am pierdut sarcina'

Citește și: Mădălina Apostol și milionarul Nick Rădoi s-au căsătorit în secret, după 6 ani de împăcări și despărțiri

Citește și: Mesajul primit Florin Piersic de la fiul său, când a împlinit 86 de ani:„Vin vremuri interesante și nu vrei să le pierzi, da?'

Citește și: Tavi Clonda a ajuns de urgență la medic:„Nu pot să vă zic exact ce am, pentru că vă speriați'

Alina Radi după ce a aflat că Nick Rădoi, fostul ei iubit, se căsătorește cu Mădălina Apostol

Alina Radi a fost întrebată ce părere are despre decizia pe care a luat-o fostul ei soț, și anume, căsătoria cu Mădălina Apostol. Ea le urează tot binele din lume și nu crede că va participa la nuntă. În plus, concertele pe care le are nu i-ar permite acest lucru.

'Le urez succes, să fie sănătoși și fericiți. Nu, de ce să mă duc, de ce m-aș duce (n.r. dacă ar fi invitată la nuntă). Am destule evenimente, cu siguranță voi fi ocupată în perioada aia sau cine știe dacă o să mai cânt până atunci, că până se căsătoresc ei…', a spus ea la Antena Stars.

„Ei nu se vor căsători niciodată'

Artista susține că milionarul încă o caută destul de des și este de părere că nu are nimic serios cu Mădălina Apostol. Chiar mai mult, este de părere că cei doi nu vor ajunge în fața altarului.

'Da, este adevărat că mă caută. Ei doi nu au nicio relație, în sens de căsătorie, de divorț sau așa mai departe, așa cum spunea ea. Ei nu se vor căsători niciodată. El mă caută în continuare. Eu dacă i-as spune lui că vreau să ne împăcăm, ar accepta', a adăugat ea.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter