Cătălin Crișan, confesiuni despre cele două divorțuri: "Nu-mi pare rău de ce am făcut, ci de ce am pierdut"

Publicat pe

Cătălin Crișan a împlinit sâmbătă, 6 februarie, vârsta de 53 de ani. Cu această ocazie, a fost sărbătorit în emisiunea Teo Show, la Kanal D. Fiul său, Raris, i-a cântat în direct, iar momentul artistic l-a emoționat profund pe îndrăgitul cântăreț. El a făcut acum o serie de mărturisiri despre viața lui amoroasă tumultuoasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În emisiunea prezentată de Teo Trandafir, Cătălin Crișan a primit și un tort pentru ziua lui de naștere. Cu toate că relația cu cei doi copii pe care îi are cu Lucia Bubulac, Daria și Raris, a fost una rece de-a lungul timpului, se pare că au revenit la sentimente mai bune. Viața cântărețului s-a schimbat dramatic după cel de-al doilea divorț, când s-a separat de medicul Ioana Alina Cupșa.

Cătălin Crișan a recunoscut acum că a renunțat și alcool, de aproximativ 18 luni. „53 de ani ?! E o vârsta nici așa, nici așa. Viitorul meu e mai scurt decât trecutul. N-am mai băut un strop de alcool de un an și jumătate', a declarat el, când a primit tortul din partea echipei Kanal D.

Cătălin Crișan, confesiuni despre cele două divorțuri: "Nu-mi pare rău de ce am făcut, ci de ce am pierdut"Cătălin Crișan, confesiuni despre cele două divorțuri: "Nu-mi pare rău de ce am făcut, ci de ce am pierdut"

Cătălin Crișan a împlinit 53 de ani

Artistul a divorțat de două ori, dar crede în continuare în iubire. Are acum o relație excelentă cu cei trei copii apăruți în timpul celor două mariaje. În anul 2009, Cătălin Crișan a divorțat de Lucia Bubulac. Ulterior, s-a îndrăgostit de Ioana Alina Cupșa, care era tot medic de profesie, la fel ca Lucia.

În acel moment, relația artistului cu Raris și Daria, copiii pe care îi are cu prima soție, s-a răcit considerabil. Cei doi s-au simțit abandonați și trădați de faimosul lor tată, refuzând să mai vorbească cu el. În anul 2017, după divorțul de a doua soție, Cătălin s-a reapropiat de urmașii lui.

Citește și: Raluca Bădulescu, viața după operația de micșorare a stomacului:„Înainte, aveam 125 de kg. Sunt un alt om'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce fată frumoasă are Cătălin Crișan! La 20 de ani, Daria calcă pe urmele ambilor părinți

Citește și: Cătălin Crișan a pierdut din nou lupta cu kilogramele! Cum arată artistul acum

Ce a recunoscut artistul, după cele două divorțuri

Cu toate că este un tată fericit, Cătălin Crișan nu are cuvinte frumoase de spus despre femeile care i-au devenit soții în trecut. El a recunoscut la Teo Show că a avut mult de pierdut din cauza acelor relații.

„Au fost mai mult o lectură. La momentul acela, le consideram un plus. Nu-mi pare rău de ce am făcut, ci de ce am pierdut. Am pierdut implicându-mă în lucruri care nu meritau. Mi-am deschis sufletul în fața unor oameni cărora trebuia să le închid ușa. Nu vorbesc doar de femei, ci și de prietenii', a declarat artistul la Teo Show, despre cele două femei care l-au făcut tată.

Cum a petrecut Cătălin Crișan, de ziua lui de naștere

Nu este un om pe care să îl pasioneze darurile materiale ci, mai degrabă, apreciază cadourile simbolice. Cu toate că suntem încă în plină pandemie, artistul a petrecut acasă, alături de cei dragi.

„Am câțiva prieteni, trec și ei și copiii pe la mine. Gătește bucătarul de la restaurant. De ziua mea mă sună români din toată lumea unde am cântat. Niciodată nu am dat mai departe cadourile primite, chiar dacă nu mi-au plăcut. Apreciez mult cadourile personalizate, și un chibrit pe care să  scrie «La mulți ani» mă emoționează',  a mai spus acesta. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter