Ce pensie are Florin Piersic. Nu câștigă prea mult de la statul român

Publicat pe

Ce pensie are Florin Piersic în 2021. Florin Piersic este unul dintre cei mai iubiți actori din România. Acesta și-a dedicat întreaga viață carierei sale din lumea teatrului. Chiar și la 85 de ani, maestrul încă se urcă pe scenă și își bucură fanii cu talentul său. Cu toate acestea, el încasează o pensie extrem de mică din partea statului român.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce pensie are Florin Piersic în 2021. Foarte multă lume îl cunoaște pe Florin Piersic, însă puțini sunt cei care știu pensia pe care acesta o primește din partea statului român după o viață dedicată teatrului. Actorul încă își bucură fanii cu talentul său, deși lunar încasează o sumă destul de mică.

Actorul încă se bucură de o viață activă chiar și la 85 de ani. Acesta a rămas adeptul călătoriilor și preferă să plece din România de fiecare dată când are ocazia.

Citește și: Florin Piersic va juca la Bruxelles:„Toată lumea s-a bucurat'. Ce surpriză le pregătește fanilor la Dubai, alături de Dan Negru

Citește și: Cum arată fiica lui Florin Piersic Jr.Sonia are 15 ani!

Citește și: Doliu în lumea teatrului.A murit Actorul Boris Petroff, cunoscut pentru rolul ,,Geppetto'

Citește și: Cum a murit Benone Sinulescu. Beatrice Mahler:„Șansele de supraviețuire sunt extrem de mici la domiciliu'

Ce pensie are Florin Piersic în 2021

Florin Piersic este unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți actori din România. Acesta și-a dedicat întreaga viață meseriei sale și și-a făcut întotdeauna fanii să zâmbească. După mulți ani de muncă, artistul primește de la stat o pensie extrem de mică.

Recent s-a aflat câți bani primește actorul. El încasează, după o carieră de peste 65 de ani în lumea teatrului și a filmului, doar 2000 de lei din partea statului, potrivit FANATIK.

La aceasta sumă se adaugă o indemnizație lunară de la Uniunea Teatrală din România, în valoare de de 2700 de lei.

„Sunt fericit că oamenii mă iubesc în continuare'

Florin Piersicic are în continuare o viață activă, deși se apropie de 86 de ani. Acesta a povestit în urmă cu ceva timp despre călătoriile pe care le face periodic.

„Vineri plec în Belgia, unde voi sta trei zile și voi avea spectacol cu piesa ‘Străini în noapte. Urmează pentru mine o perioadă agitată, pentru că, în luna decembrie, voi merge în Dubai, la invitația lui Dan Negru, vom filma emisiunea de Crăciun, care deja a devenit tradițională. De această dată, voi pregăti telespectatorilor o surpriză și voi comenta fotografiile pe care le-am făcut, de-a lungul anilor, în timpul călătoriilor petrecute în străinătate.', a spus artistul.

Ba mai mult, el se bucură enorm că în continuare poate să ofere zâmbete celor care îl apreciază. Acesta își iubește publicul și speră să ajungă cât mai aproape de sufletul său.

Mă voi întoarce la Bruxelles, după doi ani de la ultimul recital pe care l-am susținut, în fața românilor de acolo. În ciuda problemelor cauzate de pandemie, mi-a dat telefon domnul Ciprian, organizatorul evenimentului, care mi-a spus că nu poate amâna spectacolul, pentru că toată lumea s-a bucurat că vin să joc acolo. Sunt fericit că oamenii mă iubesc, în continuare, așa cum vă iubesc și eu pe voi toți, iar emisiunea pe care v-o pregătesc de Crăciun va sta și ea, mărturie', a mai spus el pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook și Arhivă VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter