Ce probleme de sănătate are Simona Gherghe: „Nu puteam să mă țin pe picioare”

Publicat pe

Ce probleme de sănătate are Simona Gherghe. Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. Deși publicul larg o cunoaște cu zâmbetul pe buze indiferent de situație, atunci când nu se află în lumina reflectoarelor, ea se confruntă cu probleme specifice oamenilor simpli. După ce s-a întors din vacanța de la Dubai, blondina a trecut prin momente dificile, care au făcut-o să ajungă pe mâinile medicilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Simona Gherghe este o prezență extrem de plăcută pentru publicul larg din România. Aceasta are o carieră de invidiat în lumea televiziunii și se poate declara o femeie complet împlinită. Cu toate acestea, vedeta se confruntă și cu probleme reale! După ce s-a întors din Dubai, aceasta a ajuns direct pe mâinile medicilor, care i-au pus imediat un diagnostic.

Ce probleme de sănătate are Simona Gherghe: „Nu puteam să mă țin pe picioare'Ce probleme de sănătate are Simona Gherghe: „Nu puteam să mă țin pe picioare'

Aceasta a împărtășit cu fanii săi de pe Instagram problemele cu care se confruntă. Se pare că lucrurile nu sunt atât de simple pe cât spera ea.

Citește și: Simona Gherghe se gândește și la al treilea copil. Prezentatoarea TV vrea o familie mare

Citește și: De ce s-a rupt relația de prietenie dintre Gabriela Firea și Simona Gherghe: „Am suferit atunci când…’

Citește și: Cum se înțelege Mirela Vaida cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie:„Nu e doar lapte și miere între noi’

Citește și: INNA vorbește în premieră despre câștigurile și cheltuielile ei:„M-am ocupat singură de cumpărături și știu prețurile’/ EXCLUSIV

Ce probleme de sănătate are Simona Gherghe

Simona Gherghe a povestit despre probleme sale de sănătate. Se pare că vedeta suferă de anemie, dar și de otoliți, o afecțiune la ureche. A realizat că starea sa nu este una tocmai bună atunci când se afla în vacanță. Ea a avut mari amețeli, dar și stări de vomă.

”Totul a început în vacanță când m-am trezit cu o amețeală foarte puternică, nu mi s-a întâmplat niciodată, eu sunt anemică de când mă știu și sunt cumva obișnuită cu amețeala, dar așa ceva nu mi s-a niciodată. Eu sunt anemică de când mă știu și cumva obișnuită cu amețeala, dar așa ceva nu am experimentat niciodată. Practic nu puteam să mă țin pe picioare, nu puteam să-mi mențin echilibrul. Avea senzație de vomă de la amețeală, de dimineață am chemat medicul hotelului. Mi-a făcut o perfuzie pentru amețeală, mi-au făcut analize de sânge.', a mărturisit ea pe rețelele de socializare.

După ce s-a întors din vacanță, vedeta a mers la mai multe analize, printre care și la ORL. Acolo a aflat că suferă de otoliți, iar acum urmează un tratament pentru a rezolva problema.

Până m-am întors în țară au continuat aceste senzații de amețeli, am vorbit cu medicii și m-au trimis la ORL, pentru că mi-au spus că este foarte posibil să aibă treabă cu urechea. Otoliți, asta a fost problema și dacă se deplasează îți dau stările astea de vomă și amețeli”a declarat ea.

Cum se simte prezentatoarea TV în acest moment

Ea a scris pe rețelele de socializare că lucrurile au început să revină la normal. În prezent, starea sa de sănătate este una mult mai bună, însă are câteva restricții pe care trebuie să le respecte cu strictețe.

Vedeta nu mai are voie să conducă câteva zile și nici să facă mișcări bruște, deoarece aceste lucruri ar putea să îi înrăutățească starea de sănătate.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter