Ce se întâmplă azi la Asia Express. Concurenții sunt supuși unei provocări culinare

Publicat pe

Ce se întâmplă azi la Asia Express. Duminică seară, concurenții de la Asia Express vor continua traseul plin de provocări pe Drumul Împăraților. De această dată, aceștia vor fi supuși unor probe care implică mâncare tradițională turcească. Deși nu pare ceva îngrozitor, echipele vor mânca contracronometru! Mai mult, în cea de a doua provocare vor avea de a face cu…țipari.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce se întâmplă azi la Asia Express. Echipele își vor continua drumul, presărat cu provocări care mai de care mai interesante. Concurenții vor avea de parcurs aproximativ 300 de kilometri în cursa pentru imunitate, iar în traseul lor se vor izbi de misiuni care îi va scoate din zona de confort.

Ce se întâmplă azi la Asia Express. Concurenții sunt supuși unei provocări culinareCe se întâmplă azi la Asia Express. Concurenții sunt supuși unei provocări culinare

Ce se întâmplă azi la Asia Express. Provocările se vor ține lanț pentru echipe! Fiecare își dorește să căștige, însă la final doar unul va ieși învingător. Concurenții nu se așteptau la o nouă probă culinară.

Citește și: Alexandra Ungureanu, tot ce nu s-a văzut la TV, la Asia Express:”Realitatea părea un coşmar”/ EXCLUSIV

Citește și: De ce au plâns Elwira și Mihai Petre la Asia Express:„Viața mea sunt fetele mele'

Citește și: Ștefan Bănică crede că a găsit câștigătorul X Factor:„Nu a cântat nimeni așa'

Citește și: Florin Salam a împlnit 42 de ani.Cum a fost surprins de familia lui

Ce se întâmplă azi la Asia Express

Ce se întâmplă azi la Asia Express. Competiția continuă, iar concurenții sunt mai pregătiți ca niciodată să îndeplinească toate misiunile! O primă provocare le aduce în fața concurenților o tânără campioană la mâncat frigărui turcești. Aceștia vor fi nevoiți să mănânce contracronometru, la prima oră a dimineții, aproximativ 40 de frigănele de miel. În funcție de această probă, echipele vor avea dreptul să plece în cursă.

„Era clar că urma să fie o întrecere de cine mănâncă mai repede. Cu gastrita mea știam că urmează un calvar', va mărturisi Connect-R.

Mai mult, și Patrizia Paglieri va avea de comentat ceva în privința provocării pe care Irina le-a transmis-o concurenților.

„Și dacă sunt moartă de foame, tot moartă de foame o să stau. Nu am cum să mănânc!', îi va spune Patrizia Paglieri fiului său.

A doua probă la fel de dificilă

Ce se întâmplă azi la Asia Express. Nici cea de a doua probă nu este ușoară! Concurenții vor avea de prins câte patru țipari. Aceștia vor fi nevoiți să transporte peștii cu mâinile goale în larg, la o distanță cât mai mare de țărm.

„Erau ca niște șerpi de un metru! Eu în viața mea nu aș fi pus mâna pe așa ceva. Îmi era frică și scârbă în același timp. Mă gândeam că mă vor curenta!', a spus un concurent.

Sursă foto: Libertatea și Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter