Florin Salam a împlinit 42 de ani. Cum a fost surprins de familia lui

Publicat pe

Astăzi este ziua lui Florin Salam, iar surprizele au început încă de la prima oră! Artistul a împlinit 42 de ani de ani și a început ziua cu lacrimi. De fericire, însă, pentru că, după o perioadă grea, în care nu s-a simțit foarte bine, Florin Salam a primit surprize emoționante din partea familiei și nimic nu-l face mai fericit decât dragostea copiilor săi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Roxana Dobre, Betty, surorile lui Florin și alți oameni dragi artistului i-au pregătit o surpriză manelistului chiar acasă la el. L-au așteptat să ajungă, iar când a pășit în casă toți i-au urat „La mulți ani' și l-au copleșit cu cadouri. Florin Salam nu a știut nimic și de aceea surpriza a fost cu atât mai emoționantă pentru el!

Florin Salam a împlinit 42 de ani. Cum a fost surprins de familia luiFlorin Salam a împlinit 42 de ani. Cum a fost surprins de familia lui

Pentru a-l sărbători cum se cuvinte, Betty i-a comandat tatălui ei un tort cu chipul său, decorat cu o coroană de rege, demn de un „Rege al maneliștilor', așa cum este alintat Florin Salam.

Sărbătoritul a primit surpriza cu lacrimi în ochi pentru că a declarat în numeroase rânduri că în mijlocul celor dragi este cel mai fericit, iar familia este cea mai mare avere a sa.

Citește și: Florin Salam nu a mers la pomana fostei soții:’Nici nu aveam nevoie să fie el!’

Citește și: Fiica lui Florin Salam, mesaj emoționant în memoria mamei sale.Ce a transmis Betty

Citește și: Cum și-a dat seama Monica Anghel că are COVID-19, de fapt:'În cazul meu, boala a debutat cu…'

Cum se mai simte Florin Salam după ce au apărut zvonuri că este grav bolnav

După apariția mai multor informații potrivit cărora Florin Salam ar avea probleme grave de sănătate, artistul și-a liniștit fanii cu o postare pe TikTok. Pe filmare, manelistul pare extenuat, însă nicidecum nu se află într-o stare gravă cum s-ar fi spus.

„Oameni buni, sunt bine', a scris Florin Salam, în cadrul postării în care anunță evenimentul șii locația la care va fi prezent în această noapte.

Și Dani Stoian, băiatul lui Florin Salam, a clarificat zvonul legat de starea de sănătate a tatălui său. Acesta infirmă categoric faptul că manelistul ar fi internat în stare gravă, cu atât mai puțin infectat cu COVID-19, așa cum a apărut în spațiul public.

Tatăl meu urmează, într-adevăr un tratament. După atâtea nopți pierdute și un stil de viață haotic a ajuns într-o pasă mai puțin bună. Totul trebuie să fie ținut sub control pentru a putea să onoreze viitoarele evenimente la care s-a angajat.

Vă mulțumesc tuturor că v-ați făcut timp să întrebați despre tatăl meu. Pe această cale am vrut să vă anunț că totul merge spre bine. Ne vedem curând pe scenă!', a scris fiul lui Florin Salam, în urmă cu câteva zile, pe rețelele de socializare.

La rândul său, și Betty a postat pe Instagram un mesaj prin care îi liniștește pe cei îngrijorați pentru viața lui Florin Salam. Fiica manelistului spune că acesta nu este în stare gravă, nici nu are o boală anume, ci este doar foarte epuizat din cauza muncii.

„Tatăl meu urmează un tratament ușor pentru că este foarte epuizat și muncit. Muncește de la 14 ani non-stop, fără oprire și este om ca și voi, nu este robot. Iar pentru un artist adevărat este necesar să ia o pauză vocală puțin mai lungă.

V-aș ruga să nu mai spuneți despre tatăl meu că „este în comă', „e bolnav'. Are nevoie de o pauză pentru a urma un anumit tratament, pentru a onora evenimentele unora.

Puneți-vă în locul lui! Să treceți prin atâtea probleme, să muncești zilnic de seara până dimineața și să mai fii și cu zâmbetul pe buze, având în vedere că tu treci prin momente foarte grele ale vieții tale. Nu este ușor să pierzi cele mai important persoane din viața ta, dar el totuși este puternic.

Se va face bine și va reveni pe scenă!', a scris Betty, fiica lui Florin Salam, pe Instagram, acum două săptămâni.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter