Ce talent ascuns are Regina Elisabeta. Asistenta ei a dat-o de gol!

Publicat pe

Deși este cunoscută pe întreg mapamondul, puțini știu ce talent ascuns are Regina Elisabeta. Se pare că doar apropiații ei îi cunosc abilitățile neobișnuite, deoarece Majestatea Sa nu le împărtășește oricui. Printre persoanele ce cunosc detalii inedite despre ea se numără și asistenta ei. Sunt foarte bune prietene și și-au împărtășit reciproc o mulțime de lucruri!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că o cunoaște toată lumea, nu mulți știu ce talent ascuns are Regina Elisabeta. Puțini și-au imaginat că Majestatea Sa are o abilitate deosebită, prin care-și încântă apropiații. Cea care a dat-o de gol a fost chiar asistenta ei, Angela Kelly. Cele două sunt și foarte bune prietene, astfel că monarhul nu s-a sfiit să-i dezvăluie calitatea ei ascunsă.

Ce talent ascuns are Regina Elisabeta. Asistenta ei a dat-o de gol!Ce talent ascuns are Regina Elisabeta. Asistenta ei a dat-o de gol!

Regina Elisabeta este cunoscută pe plan internațional pentru statutul său. De-a lungul timpului, ea a primit aprecieri din partea publicului larg pentru personalitatea sa. Ați văzut-o în diverse apariții oficiale, însă punem pariu că nu știați că are un talent ascuns. La 95 de ani, Elisabeta a II-a reușește să-și încânte apropiații cu abilitatea ei neobișnuită și să le aducă zâmbetul pe buze.

Citește și: Ce tradiție neobișnuită respectă Regina Elisabeta, de Crăciun.Toți invitații sunt obligați să accepte

Citește și: Primele imagini cu regina Elisabeta a II-a după ce s-a vehiculat că este grav bolnavă

Citește și: Ce spune Alex Velea despre împăcarea cu Lino Golden și Mario Fresh:'Am spus lucruri pe care le-am regretat, dar…'

Citește și: Stela Bizdu se operează din nou, la 3 ani de când a rămas fără picior:„Va trebui să stau 2 săptămâni la pat'

Ce talent ascuns are Regina Elisabeta

Angela Kelly, asistenta Reginei Elisabeta, este foarte apropiată de Majestatea Sa. Cel puțin asta se spune în presa de peste hotare. De-a lungul timpului, ele au devenit foarte bune prietene. Se cunosc de 30 de ani, astfel că femeia îi știe abilitatea nebănuită. Ea a povestit că Regina Elisabeta a II-a ar fi o imitatoare grozavă. Ea ar reuși cu ușurință să imite și accentele altor persoane.

În urmă cu aproximativ 14 ani, în cadrul unui interviu, Angela Kelly a susținut că Regina Elisabeta îi imită perfect accentul din Liverpool. A povestit că se distrează de minune împreună și că Majestatea Sa are un simț al umorului deosebit.

„Ne distrăm foarte mult împreună. Regina are un simț al umorului rău și este o imitatoare grozavă', a spus Angela Kelly despre Regina Elisabeta, într-un interviu din 2007, conform playtech.ro.

Angela Kelly, fiica unui muncitor portuar din Liverpool, ar fi primit sprijinul din partea Reginei Elisabeta pentru cartea denumită The Other Side of The Coin: The Queen, The Dresser and the Wardrobe.

Ce va face Regina Elisabeta de Crăciun

După o vreme în care Regina Elisabeta s-ar fi confruntat cu unele probleme de sănătate, ea i-ar fi asigurat pe cei dragi că se simte „mult mai bine'. În plus, ea ar fi transmis că „așteaptă cu nerăbdare' să aibă loc întâlnirea tradițională de Crăciun. Aceasta se va ține la moșia sa din Norfolk.

Pe deasupra, Majestatea Sa ar fi „hotărâtă' să ajungă și la biserică alături de familie. Printre musafirii de Crăciun vor fi Prințul Charles și Ducesa de Cornwall și Ducele și Ducesa de Cambridge și urmașii lor.

Sursă foto: Hepta

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter