Cum arată și cu ce se ocupă acum Cristian Gog, câștigător Românii au Talent. Pe ce a cheltuit banii

Publicat pe

Cum arată și cu ce se ocupă acum Cristian Gog, fostul câștigător de la Românii au Talent? Asta s-au întrebat sutele de oameni care l-au votat pe bărbat în sezonul 2. În urmă cu nouă ani, în 2012, s-a întors acasă mai bogat cu 120.000 de euro. Aceasta este valoarea marelui premiu oferit atunci de emisiunea de pe PRO TV. Iată ce a făcut cu banii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă acum Cristian Gog, fostul câștigător de la Românii au Talent? E întrebarea la care s-au gândit sute de oameni din întreaga țară, după ce l-au votat să ajungă învingător. Ei bine, pe lângă domeniul în care activează acum, s-a aflat și pe ce a cheltuit acesta premiul în valoare de 120.000 de euro, oferit atunci de show-ul de pe PRO TV.

Cristian Gog a fost unul dintre concurenții de la Românii au Talent. A participat în 2012, în sezonul al doilea al emisiunii. Talentul lui inegalabil i-a lăsat atunci mască pe jurați, dar mai ales pe telespectatorii ce l-au urmărit cu atenție. Mentalistul i-a uimit pe toți cu numerele sale de senzație, fiind un mare iluzionist. El a și câștigat concursul, primind cei 120.000 de euro.

Citește și: Sora lui Petrică Mîțu Stoian, prima reacție după ancheta de la clinica privată:„El a murit cu zile'

Citește și: De ce a divorțat Andreea Marin de primul soț:„N-am făcut față'

Citește și: Dieta care a ajutat-o pe Lavinia Pîrva să slăbească 30 de kilograme:„Nu mai mănânc…'

Citește și: Ce mănâncă Regina Angliei la masa de Crăciun:„Sunt plictisitori când vine vorba de festivități'

Cum arată și cu ce se ocupă acum Cristian Gog, fostul câștigător de la Românii au Talent

Se pare că pentru Cristian Gog pasiunea s-a transformat într-o adevărată meserie. Astfel, și în prezent, el continuă să facă ceea ce îi place. Fostul câștigător de la Românii au Talent susține diferite spectacole și ia parte la diverse evenimente private. În cadrul acestora, el îi încântă pe cei prezenți cu abilitățile sale incredibile de mentalist și iluzionist.

Cu cei 120.000 de euro oferiți de PRO TV, Cristian Gog a făcut o investiție serioasă. Fostul câștigător de la Românii au talent i-a investit într-o locuință în care trăiește alături de soția lui și cei doi copii ai lor. Pe lângă asta, el i-a folosit și în carieră, pentru a avea și mai multe succes.

În urmă cu ceva vreme, Cristian Gog de la Românii au Talent povestea că a cumpărat mai multe lucruri materiale și echipamente care să-i fie de ajutor în meseria de magician.

„Am cumpărat lucruri materiale și alte echipamente. Noi magicienii suntem ca niște copii mici, ne place să ne jucăm cu aceste mecanisme chiar dacă nu le arătam publicului. De asemenea, am investit foarte mult în partea de materiale scrise', spunea mai demult Cristian Gog de la Românii au Talent pentru Adevărul.

Pe ce a cheltuit cei 120.000 de euro

Cristian Gog, fostul câștigător de la Românii au Talent, e atât de pasionat de magie, încât nu se uită niciodată la bani. Pentru o carte de magie, el a plătit suma 3500 de dolari.

„Este vorba despre cartea despre viața lui David Berglas, magician necunoscut publicului, dar un monstru sacru pentru specialiști. El e cunoscut ca inventatorul efectului, un fel de Holly Grail al magicienilor', a declarat Cristian Gog, conform cancan.ro.

Cristian Gog de la Românii au Talent a investit bani și în monedele virtuale. Și asta reprezintă o mare pasiune pentru el. A luat însă o pauză de la criptomonede, alegând să se concentreze exclusiv pe cariera lui ce l-a consacrat.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter