Dan Negru a experimentat ciudățenii în Wuhan, locul unde a izbucnit COVID-19: "Am mâncat șerpi și gândaci"

Publicat pe

În 2019, cu puțin timp înainte de a izbucni pandemia de COVID-19, Dan Negru, mare amator de vacanțe în locuri exotice, a vizitat Wuhan și s-a delectat cu „delicii” locale, printre care șerpi și gândaci. Iată ce spune vedeta despre această experiență!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pandemia de coronavirus face ravagii în toată lumea de aproape doi ani, însă puțini sunt cei care știu că Dan Negru s-a aflat chiar miezul evenimentelor – Wuhan -, cu puțin timp înainte de dezastru. Mai mult, în vizita sa prin faimoasele „piețe umede”, vedeta s-a delectat cu delicii culinare foarte apreciate în Asia, acesta mâncând acolo inclusiv șerpi și gândaci.

Dan Negru a mâncat șerpi și gândaci în piețele din Wuhan

Dan Negru a fost nu o dată în China, declarându-se amator de destinații inedite, însă, cu siguranță nu va uita ultima călătorie în Asia, respectiv în Wuhan, locul unde ar fi izbucnit pandemia de coronavirus. Iar asta deoarece la ceva timp după ce el s-a plimbat prin piețele umede din Wuhan, unde s-a regalat cu deliciile tipice zonei, printre care, gândaci și șerpi, a izbucnit pandemia de coronavirus, cel mai mare flagel al acestui secol.

Citește și: Totul despre „Revelionul lui Dan Negru' din 2021. De ce Florin Piersic nu acceptă niciodată bani

Citește și: Șopârlă de la Animal X divorțează, după șase ani de căsnicie: „Relația noastră…'

Citește și: Tatăl Andreei Esca a împlinit 83 de ani: „E ziua celui mai tânăr dintre noi”

Citește și: Alec Baldwin a dat primele declarații, după ce a omorât-o accidental pe colega lui: „Era prietena mea’

Citește și: Lidia Buble și Eliza Natanticu s-au certat la Asia Express:„A fost vorba despre violența asta fizică…

„Sunt fanul locurilor exotice și mă uit la show-urile TV românești filmate în țări exotice. Îmi pare rău că televizunile aleg doar show-uri de umilință. Produsele de tip Pekin Expres sau Temptation Island sunt numite în industria TV «humiliting show» (show-uri de umilință) pentru că-i pun pe concurenți în situații stânjenitoare, umilitoare. Dar piața TV e plină și de formate cool și curate, filmate în locuri exotice.

Îmi plac locurile alea și sunt sigur că o să vină și vremea acestor formate TV. La fel e și China sau orice altă țară. Găsești exoticul curat și exoticul murdar. Am fost în China cu puțin timp înainte să explodeze nebunia virusului. Și am mâncat șerpi și gândaci din celebrele «piețe umede», de unde se spune că ar fi izbucnit virusul. Dar, uite, supraviețuiesc', a declarat Dan Negru pentru Ciao.

„Nu am investit deloc în piața TV”

Deși are o carieră de mai bine de 30 de ani pe micul ecran și a prezentat zeci de emisiuni de succes, paradoxal, Dan Negru mărturisește că până acum nu a investit în televiziune. Prezentatorul Antenei 1, supranumit și Regele Revelioanelor, deține în schimb mai multe afaceri în domeniul imobiliar, dar și în agricultură și, recent, a început să investească și în criptomonede. Iată care este motivul pentru care nu a investit în televiziune!

„Nu am investit deloc în piața TV care-mi e un domeniu cunoscut, dar niciun brand TV nu a investit în TV. Brenciu, Andreea Marin, Răduleasca, niciun brand TV consacrat nu a investit în TV. Asta trebuie să-i pună pe gânduri pe mulți. Am întâlnit consultanți străini TV care m-au întrebat nedumeriți cum de marile nume din TV care au și adunat bani de -a lungul carierei nu au reinvestit în TV. În Italia, Spania, America, asta e o normalitate. La fel e și-n cinema, nu mai departe de Alec Baldwin despre care vorbesc toți zilele astea. El filma la o producție de cinema unde era implicat ca bussines, nu doar ca actor. În Europa de Est era altceva. Era un risc enorm să intri într-o lume în care afacerile și șmecheriile erau mai importante decât bucuria televiziunii.

E de ajuns să vezi istoria televiziunii din România de după Revoluție și să-i numeri pe cei care au avut probleme cu legea sau cu moralitatea. Dar, gata. Eu cred că perioada aia a trecut și de asta o să încerc să fac și eu pasul ăsta, al investiției în televiziune. Un domeniu care nu-mi e străin, dar în care n-am avut curajul până acum să investesc nimic. Nu doar eu, ci toți cei care am făcut televiziune', a mai declarat Dan Negru pentru Ciao.
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter