Dan Negru, amintiri emoționante din Roma cu Benone Sinulescu: "Toți românii voiau să facă poze cu el"

Publicat pe

În afara relației profesionale, pe Dan Negru și pe regretatul artist Benone Sinulescu i-a legat și o frumoasă prietenie, despre care omul de televiziune a povestit cu emoție, cu tristețe, dar și cu umor… Pentru că nea Beni, cum i se spunea, era vesel și iubea viața și oamenii. Iată cum s-a desfășurat excursia lor în Italia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe Dan Negru și pe Benone Sinulescu i-a legat, de-a lungul anilor, și o frumoasă prietenie, despre care prezentatorul Antenei 1 a vorbit la scurt timp după ce marele artist nu a mai fost… Din nefericire, Benone Sinulescu s-a stins din viață, joi, 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani. Regretatul cântăreț și-a dat ultima suflare la spital, în urma unei pneumonii care s-a complicat, pe fondul unor probleme multiple de sănătate. Regretat atât de fani, cât și de colegii săi de breaslă, artistul va rămâne mereu în amintirea celor care l-au iubit. Iar printre ei se numără și Dan Negru, de care l-a legat nu doar relația profesională.

Dan Negru, alături de Benone Sinulescu pe străzile din Italia

Prin natura profesiei sale, Dan Negru a avut relații, de-a lungul timpului, cu majoritatea vedetelor din showbizul autohton, iar printre acestea s-a numărat și regretatul Benone Sinulescu. Între cei doi a fost însă mai mult decât o colaborare în scop profesional, nea Beni, cum era supranumit artistul, devenindu-i prieten lui Dan Negru, de-a lungul anilor. Viața i-a purtat împreună chiar și la Roma, unde au avut parte de o experiență memorabilă, după cum avea să povestească ulterior Regele Revelioanelor.

'Am fost la Roma cu el, acum vreo doi ani… Eu, cu ai mei, cu familia mea, el era cu doamna, mă rog… Am ajuns, spectacol, pe acolo, am prezentat, el a cântat de toate, dar când ne-am plimbat, nu am putut să țin pasul cu el. Mergea cu atât de mare rapiditate și voia să vadă tot. I-am zis: «Bă Beni, eu nu mai pot, mai încet, că, nu, eu am o vârstă, bă Beni, nu știu, dar nu prea mai pot»', a declarat Dan Negru pentru CANCAN.ro.

Citește și: A murit Benone Sinulescu!De ce s-a stins din viață artistul de 84 de ani

Citește și: Ce i-a spus Benone Sinulescu Laurei Lavric la telefon:„Cineva a vrut să-i facă cadou un loc de veci’

Citește și: Benone Sinulescu își pregătise testamentul. Cui i-a lăsat întreaga avere:„Am preferat să…’

Citește și: Christian Sabbagh, în război cu Poliția, după scandalul de violență domestică:„Mi-a spus că doar a semnat’

Citește și: Dinu Maxer i-a făcut avansuri Alexandrei Dinu, când era într-o relație cu Nicoleta Luciu:„Probabil m-a refuzat pentru că…’

Dan Negru a mai povestit că Benone Sinulescu era o prezență greu de trecut cu vederea, artistul fiind asaltat de fani, pe stradă, până și în Roma. Agitația stârnită de interpret în jur i-a nedumerit până și pe carabinierii italieni, care nu înțelegeau de ce se strânsese atâta lume în jurul artistului, pentru a face poze.

'Pe unde mergea… I-am zis: Beni, pune-ți și tu o șapcă, ceva pe cap, pentru că absolut toți românii voiau să facă poze cu el. Nu puteai să mergi, că te împiedicai mereu, hop, să facem o poză. Și se oprea cu toată lumea. Mă și mir că avea răbdare să povestească, să vorbească cu toți.

La un moment dat, îmi amintesc că era la un semafor și au venit, așa, vreo șase-șapte români, poză, poză și nu înțelegeau carabinierii, că erau diferite grupuri de oameni care făceau poze cu el. S-au apropiat și au început să întrebe cine-i, ce-i cu el? De ce lumea face fotografii? Cine-i omul ăsta?', a mai povestit Dan Negru pentru sursa citată.

„E prima dată când îmi dă țeapă”

Regretatul artist a lăsat multă lume cu durere în suflet, atât familie, cât și oameni din televiziune care l-au apreciat și l-au iubit. Dan Negru se numără printre persoanele cu care Benone Sinulescu avea o prietenie îndelungată, dar și numeroase amintiri. La scurt timp după ce a aflat despre moartea maestrului, prezentatorul TV a scris câteva rânduri pe Facebook în memoria celui care i-a fost prieten timp de 25 de ani. De altfel, cei doi s-au aflat de nenumărate ori împreună pe scenă, de-a lungul anilor, în spectacole prezentate de Dan Negru, unde Benone Sinulescu a cântat. Acesta a prezentat chiar și Festivalul Benone Sinulescu, de la Buzău.

Celebrul moderator a declarat că are multe amintiri frumoase cu Benone Sinulescu și că este foarte trist pentru că nu-l va mai revedea. Mai mult, Dan Negru a mărturisit că ultima oară când a vorbit cu artistul, acesta i-a promis că se vor revedea curând. Din păcate, cei doi nu vor mai avea această ocazie.

Îl știu de 25 de ani și e prima dată când îmi „dă țeapă'. În vară mi-a promis ca anul asta ne revedem de Revelion. N-o să fie… Am mii de povești cu Beni! O să vi le spun…Dar acum începe legenda Benone Sinulescu. Pentru că, atunci când se termina povestea, începe LEGENDA. Azi s-a stins Beni…', a scris Dan Negru pe Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter