Denisa Filcea și Flick au ales nașii de botez pentru bebelușul lor: „Părinții spirituali ai copilului nostru...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Denisa Filcea și Flick au ales nașii de botez pentru bebelușul lor. Frumosul cuplu ne-a făcut marea dezvăluire în noul număr al revistei VIVA!, cel de iunie. Se pare că persoanele alese sunt foarte importante pentru ei, pentru că fac deja parte din familie. De asemenea, vedetele ne-au împărtășit și alte detalii neștiute legate de relația lor. Iată cum își împart sarcinile!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Denisa și Flick ne-au declarat, în exclusivitate, cine sunt nașii copilului. Propunerea de a le boteza copilului a venit într-un mod inedit. Flick și Denisa Filcea au proiectat o fotografie cu nașii lor pe un centru comercial din București, urmată de câteva versuri. Soția lui Flick a postat totul pe InstaStory. Iată interviul pe care îl puteți regăsi în VIVA! de iunie, revistă care se poate găsi la punctele de difuzare a presei.

Cine vor fi părinții spirituali ai bebelușului?

Am ales ca părinții spirituali ai copilului nostru să fie Mihaela și Decebal Moisa, care sunt și părinții noștri spirituali.

Denisa Filcea și Flick au ales nașii de botez pentru bebelușul lor: „Părinții spirituali ai copilului nostru...' / EXCLUSIVDenisa Filcea și Flick au ales nașii de botez pentru bebelușul lor: „Părinții spirituali ai copilului nostru...' / EXCLUSIV

Ați demarat pregătirile pentru amenajarea camerei sau îl veți găzdui în dormitorul vostru? Cum v-ați făcut planul, în acest sens?

Pregătim, bineînțeles, camera copilului. Însă nu am plănuit nimic în ceea ce privește camera în care va dormi în primele luni, dar cu siguranță nu va dormi cu noi în pat.

Citește și: Cum se pregătesc Denisa Filcea și Flick înainte să devină părinți:„Sarcina nu ne-a făcut să renunțăm la…'. Cum își menține silueta viitoarea mamă / EXCLUSIV

Citește și: Cum i-a avertizat Adela Popescu pe Flick și Denisa Filcea, înainte de a deveni părinți:„Nu știți ce…'

Citește și: Cristian Boureanu știa că Borcea îi face avansuri Valentinei Pelinel, în timpul căsniciei lor:”Vezi că ăsta vrea să te…”

Citește și: Raluca Pastramă a născut. Prima imagine cu fetița:„Ești binecuvântarea cea mai mare'

Denisa Filcea și Flick au ales nașii de botez pentru bebelușul lor

Denisa, după sarcină și alăptare, ai de gând să corectezi la medicul estetician ceva? Te-ai gândit la asta?

Dat fiind faptul că sarcina nu mi-a modificat aspectul corpului într-un mod nedorit, nu văd de ce m-aș gândi la așa ceva.

Denisa, ce ne poți spune despre soțul tău? Cu ce te-a cucerit inițial și cum te mai surprinde acum?

Sebastian întruchipează perfecțiuea masculină, nu m-a cucerit doar inițial, o face în fiecare zi, surprinzându-mă cu diferite gesturi. Astăzi, de exemplu, eram pe canapea și, dintr-odată, a apărut la televizor o fotografie cu noi și alături o poezie de dragoste.

Acum vă provoc să spuneți și ce defecte considerați că are fiecare.

Denisa: Dacă aș fi considerat că Sebastian are vreun defect, nu m-aș fi căsătorit cu el. Oamenii mă numesc idealistă, însă realitatea îmi demonstrează că viața poate fi perfectă, la fel și oamenii.

Flick: Când iubești cu adevărat un om, nu ai cum să îi vezi defectele, pentru că ele nu există.

Cum își împart sarcinile în casă

Cum vă împărțiți sarcinile administrative în casă? Sau apelați la ajutoare?

Facem absolut totul în casă împreună, nu ne-am împărțit pe sarcini. O dată la ceva timp, apelăm și la ajutorul unei echipe pentru o curățenie mai amănunțită.

Denisa și Flick, ce vă mai doriți acum?

Ne bucurăm de absolut tot ce avem și suntem foarte recunoscători pentru viața pe care o trăim. Ne dorim cât mai multă lume să-și găsească drumul spre fericire și iubire. Atunci lumea va fi un loc mai bun!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Diana Tarasova

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter