Din ce câștigă bani Dana Nălbaru de la Hi-Q, după ce s-a retras din muzică: „Cineva se mira...”

Publicat pe

Dana Nălbaru, fosta membră a trupei Hi-Q, a povestit din ce își câștigă banii, după ce s-a retras din muzică. Partenera de viață a lui Dragoș Bucur s-a orientat de mai multă vreme către un alt domeniu de activitate și nu regretă nimic. Soția juratului de la „Românii au Talent' s-a lansat în lumea afacerilor, la ceva timp după retragerea din lumina reflectoarelor, și se mândrește peste tot cu rezultatele sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Din ce își câștigă banii Dana Nălbaru de la Hi-Q, după ce s-a retras din muzică? Este întrebarea ce a stat deseori pe buzele fanilor artistei, după ce nu au mai văzut-o în lumina reflectoarelor. Ei bine, partenera lui Dragoș Bucur a rămas la fel de muncitoare, doar că acum lucrează în alt domeniu. Și-a deschis o afacere în Capitală, de care e foarte mândră, lucru pe care l-a împărtășit și fanilor ei.

Din ce câștigă bani Dana Nălbaru de la Hi-Q, după ce s-a retras din muzică: „Cineva se mira...'Din ce câștigă bani Dana Nălbaru de la Hi-Q, după ce s-a retras din muzică: „Cineva se mira...'

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au o căsnicie minunată și duc o viață fericită alături de cei trei copii ai lor. În urmă cu ceva timp, ea a ales să se retragă din lumina reflectoarelor și să se concentreze mai mult pe viața de familie. Odată cu destrămarea trupei Hi-Q, ea s-a concentrat și asupra altor proiecte personale. Și-a deschis de câteva luni bune o afacere în Capitală și i se umple sufletul de bucurie când vede ce preparate perfecte ies din mâinile ei. Soția omului de televiziune este și antreprenor, dar și un cofetar cunoscut.

Citește și: Cum își educă Dana Nălbaru și Dragoș Bucur copiii.Au apelat la metode rare în România

Citește și: Dragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au cunoscut pe stradă și s-au căsătorit după 5 zile. Secretul căsniciei de 16 ani:”Dragostea este soluția pentru orice moment greu”/ EXCLUSIV

Citește și: Anca Ciota și Phelipe vor fi părinți de băiat:„Universul ne-a dat planurile peste cap'

Citește și: Harnaaz Sandhu din India este Miss Universe 2021.Pe ce loc s-a clasat Carmina Cotfas, reprezentanta României

Din ce câștigă bani Dana Nălbaru de la Hi-Q, după ce s-a retras din muzică

Dana Nălbaru a pus pe picioare o afacere prin care poate lucra de zor la marea ei pasiune. Activează în postura de antreprenor, fiind asociată la un bistro din centrul Capitalei. Clienții săi se arată de fiecare dată uimiți de dulciurile ce ies din mâinile ei, cu forme inedite. Le realizează chiar ea, în laboratului localului din București. A ales să numească prăjiturile după numele ei.

„Pe mine mă cheamă Daniela Alina, așa că am numit prăjiturelele Daline, sunt făcute în laboratorul nostru. Cineva se mira că «aia de la Hi-Q face reclamă» unor prăjiturele… normal, doar sunt ale mele și mă mândresc cu ele, deoarece sunt foarte bune.

Rezultatul este pe măsura muncii depuse timp de șase luni pentru definitivarea gustului și a texturii', a transmis Dana Nălbaru pe pagina ei de Instagram.

Dana Nălbaru, despre afacerea ei din București: „Pandemia a îngreunat un pic lucrurile'

Legat de afacerea ei, Dana Nălbaru anunța în urmă cu ceva timp că deși pandemia a îngreunat puțin lucrurile, a reușit să-și ducă planul la bun sfârșit. Potrivit spuselor sale, localul se află în Floreasca.

„Pandemia a îngreunat un pic lucrurile, dar am reușit! De aproape un an lucrez împreună cu asociatul meu la un concept nou în România într-o locație din Floreasca. Suntem aproape de finalul lansării noilor produse și preparate care vor putea fi găsite în locația noastră', anunța Dana Nălbaru pe rețelele de socializare, în urmă cu ceva timp.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter