Emil Rengle de la Survivor, la un pas de a fi internat la psihiatrie: „M-au dus la spitalul de nebuni”

Publicat pe

Emil Rengle de la Survivor, la un pas de a fi internat la psihiatrie. Emil Rengle este unul dintre concurenții de la Survivor România, în noul sezon. Acesta face parte din echipa Faimoșilor, alături de alte nume cunoscute din showbiz-ul autohton. A devenit cunoscut în toată lumea pentru talentul lui ca dansator, însă puțini îi cunosc povestea de viață. Participantul din Republica Dominicană a fost la un pas de a fi internat la spitalul de psihiatrie. Iată de ce!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Emil Rengle de la Survivor, la un pas de a fi internat la psihiatrie. Emil Rengle este unul dintre cei mai îndrăgiți concurentți de la Survivor România 2022. După ce a participat la numeroase competiții, cum ar fi Românii au Talent, show pe care de altfel l-a și câștigat, e gata de o nouă provocare. Așadar, a acceptat cu entuziasm să facă parte din noul proiect de la PRO TV.

Emil Rengle de la Survivor, la un pas de a fi internat la psihiatrie: „M-au dus la spitalul de nebuni'Emil Rengle de la Survivor, la un pas de a fi internat la psihiatrie: „M-au dus la spitalul de nebuni'

Emil Rengle de la Survivor, la un pas de a fi internat la psihiatrie. Emil Rengle a ajuns să fie celebru în toată țara, dar și peste hotare datorită marii sale pasiuni: dansul. Mișcările lui i-au uimit pe toți cei care l-au privit, talentul său fiind incontestabil. Despre cariera lui se cunosc multe, însă în privința vieții personale, acesta a preferat să păstreze mereu o oarecare discreție.

Citește și: Otilia Bilionera și Emil Rengle, apropieri intime la Survivor.În ce ipostaze au fost filmați

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Emil Rengle, la 3 ani de când a câștigat Românii au Talent:”Am pornit într-o călătorie de meditație”. EXCLUSIV

Citește și: Mihaela Rădulescu face economie la bani de când are o relație cu Felix:„Când toate ți se oferă…'

Citește și: Cum s-au cunoscut Anca Sigartău și Marian Râlea, actorii din serialul Adela:„A venit și…'

Emil Rengle de la Survivor, la un pas de a fi internat la psihiatrie

Emil Rengle de la Survivor, la un pas de a fi internat la psihiatrie. În urmă cu ceva timp, Emil Rengle și-a deschis sufletul în fața internauților. Faimosul de la Survivor 2022 a fost atunci autorul unei confesiuni emoționante. Invitat în podcast-ul de pe YouTube al lui Damian Drăghici, el a povestit că a fost la un pas să fie internat la un spital de boli psihice, la o vârstă fragedă.

În cadrul emisiunii online, Emil Rengle a povestit că a fost mereu un copil dornic de atenție și afecțiune. În copilărie, cea mai mare teamă a lui a fost de a nu fi acceptat de cei din jur. Avea un stil vestimentar diferit, foarte colorat, iar discursul lui stârnea deseori discuții. Deși nu le-a creat probleme părinților, la un moment dat, comportamentul lui i-a făcut pe aceștia să-și ridice unele semne de întrebare.

Emil Rengle de la Survivor: Mă dădeam cu capul de podea'

Emil Rengle de la Survivor, la un pas de a fi internat la psihiatrie. Potrivit spuselor lui Emil Rengle de la Survivor, după ce părinții l-au găsit pe la 6-7 ani în cameră, dându-se cu capul de podea, s-au gândit dacă nu cumva ar avea nevoie de ajutor specializat. Astfel, părinții l-au dus la un spital de boli psihice. Doctorii i-au informat atunci că nu are nevoie de niciun tratament, ci că doar vrea atenție și iubire.

„Ce știu sigur este că voiam să fiu în centrul atenției. Voiam multă iubire și atenție. Asta știu și din poveștile părinților. Pe la vârsta de 6-7 ani mă găseau în camera, mă dadeam cu capul de podea. M-au dus la spitalul de nebuni. S-au speriat de ce copilul se lovește în cap.

Doctorii le-au spus că „vrea atenție, vrea să fie iubit. Nu-l mai aduceți aici că e foarte normal', a povestit Emil Rengle de la Survivor, în podcastul lui Damian Draghici.

Emil Rengle, despre orientarea lui sexuală

În urmă cu ceva timp, Emil Rengle a vorbit deschis despre orientarea lui sexuală. Atunci, Faimosul de la Survivor 2022 recunoștea că este bisexual. S-a simțit extrem de ușurat după ce a avut curajul să atingă public acest subiect, după ce, vreme de mulți ani, i-a fost teamă să nu fie marginalizat.

„Această deschidere a inimii mele în fața tuturor a fost și poarta care mi-a deschis căile către tot ce trăiesc azi. Nu aș face absolut nimic diferit, viața m-a învățat multe, și iată că a durat 28 de ani să pot să îmi găsesc orientarea sexuală. Ceea ce este absolut minunat.

Am avut curajul să mă joc cu viața, să experimentez iubirea, corpul oamenilor, m-am bucurat de tot ceea ce viața ne-a oferit și prin asta m-am cunoscut pe mine și am ajuns să știu cine sunt, ce vreau și încotro mă îndrept', a mărturisit el, în urmă cu ceva timp, conform elle.ro.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter