Eugen Cristea, în spital din cauza depresiei: "M-am hotărât să nu mai țin seama de nimic"

Publicat pe

La 5 ani de la accidentul vascular, Eugen Cristea s-a confruntat din nou cu probleme de sănătate – cauzate, de data aceasta, de o neplăcută depresie. După ce a ieșit din spital, actorul, în vârstă de 70 de ani, dezvăluie că s-a decis să-și trăiască viața din plin.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

La 71 de ani, deși a fost internat recent în spital după o depresie, Eugen Cristea este energic și decis să-și schimbe modul de viață. Actorul a dezvăluit că urmează un tratament, dar că a luat și alte decizii care îl vor ajuta să-și schimbe calitatea vieții.

Eugen Cristea, în spital din cauza depresiei: "M-am hotărât să nu mai țin seama de nimic"Eugen Cristea, în spital din cauza depresiei: "M-am hotărât să nu mai țin seama de nimic"

Eugen Cristea a ajuns în spital după o depresie neplăcută

Eugen Cristea este o fire foarte activă, ținând cont de vârsta pe care o are. Cu o lungă activitate în teatrul românesc, artistul încearcă să ducă un stil de viață cât mai sănătos. Iată însă că nici el nu a fost scutit de depresie, acesta fiind și motivul pentru care a fost internat în spital.

„În urmă cu mai mulți ani aveam drag față de oameni, dar am ajuns să îmi transform acest drag într-o indiferență și pe alocuri, grav fiind ceea ce spun, chiar o ură. Lucrul acesta mă deranjează. Totuși, pentru că am ieșit de curând din spital, în urma unei depresii nu tocmai plăcute, m-am hotărât să nu mai țin seama de nimic și să îmi văd de viața mea, de preocupările mele, de muzica mea, de cărțile mele și de micile mele bucurii, în care întotdeauna găsesc satisfacție„, a dezvăluit Eugen Cristea, în exclusivitate, pentru ego.ro.

Citește și: Cristina Deleanu și Eugen Cristea au aniversat 37 de ani de căsnicie: „Sentimentele, uneori, se mai…'

Citește și: Actorii Cristina Deleanu și Eugen Cristea au dezvăluit ce pensii au: „Suntem echilibrați”

Citește și: Bianca Drăgușanu este gravidă? Gabi Bădălău, prima declarație: Nu este însărcinată. Eu așa știu!' / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă Alina Sorescu, după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu: „În curând”

Actorul a mărturisit că acum se simte bine, însă consideră că a fost vorba despre un semnal de alarmă care nu trebuie neglijat.

„Uite că îmi este bine, deja a trecut o lună. Continui un tratament, ca să nu se sperie cei care vorbesc despre acest aspect. Nu este nimic grav, dar este un semnal de alarmă de care vreau neapărat să țin seama”, a mai spus el.

Pe de altă parte, în afara tratamentului primit de la medici, actorul a decis să facă și alte schimbări în viața personală.

„În primul rând, am renunțat la știri, dar și la toate posturile românești vândute. Am renunțat să mă mai uit la diverse persoane. Nu mă mai interesează absolut nimic din ceea ce este în jur, iar, pentru mine, oamenii politici din această țară sunt toți o apă și un pământ”, a mai spus actorul pentru ego.ro.

Acum 5 ani a suferit un accident vascular

În anul 2017, Eugen Cristea a suferit un accident vascular. De atunci, actorul a încercat să fie cât mai atent la ceea ce se întâmplă în viața lui.

Artistul își ia medicamentele în fiecare zi, iar în fiecare dimineață își ia glicemia și tensiunea, pentru a se asigura că totul este bine. De asemenea, a mai adăugat faptul că merge de două ori pe an la analize.

‘Cu sănătatea sunt bine, pentru că și eu și soția mea, Cristina, avem grijă și unul față de celălalt, și fiecare de el, îmi iau medicamentele.

Am o obsesie, în fiecare dimineață mă cântăresc, îmi iau glicemia și tensiunea. Îmi fac analizele totale, de două ori pe an, și merg foarte mult pe jos. Mi-am luat un ceas de mână care mă piuie sau trage de mine, ca să merg mai încet. Mă avertizează cu pulsul, somnul și cantitatea de stres’, a declarat Eugen Cristea, la finele anului trecut, potrivit Impact.

În continuare, Eugen Cristea a mai spus că a avut, într-adevăr, un regim, dar nu a fost vorba despre o cură de slăbire. Din alimentația lui a exclus carnea și untul.

‘Am un anume regim, dar nu țin cure de slăbire, am cam exclus carnea, din alimentație, și untul. Însă, o dată la două luni, tot mânânc puțin unt pe o felie de pâine intermediară, peste care presar niște sare, e foarte bun. Am mese regulate și consum îndeosebi lactate, salate și foarte multe fructe’, a mai spus actorul pentru sursa citată.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter