Florin Piersic împlinește azi 86 de ani. Unde își va sărbători marele actor ziua de naștere

Publicat pe

Florin Piersic va împlini pe 27 ianuarie 86 de ani. Celebrul actor își va petrece ziua de naștere departe de lumina reflectoarelor. Spre deosebire de alți ani, acesta va renunța la tradiția de a-și petreze ziua de naștere pe scenă. Maestrul s-a retras la cabana sa din zona muntoasă a județului Cluj și va sărbători cea mai specială zi din viața lui alături de familie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În 2018, de ziua sa, Florin Piersic și-a sărbătorit cei 82 de ani pe scena din Constanța, alături de spectatorii săi. Un mai târziu a repetat gestul, dar de această dată a mers la Cluj, pe scena cinematografului care îi poartă numele. În 2020, pandemia de coronavirus l-a determinat să se retragă din atenția publicului.

Florin Piersic împlinește azi 86 de ani. Unde își va sărbători marele actor ziua de naștereFlorin Piersic împlinește azi 86 de ani. Unde își va sărbători marele actor ziua de naștere

În anul 2021, maestrul Florin Piersic a decis să se retragă departe de ochii publicului. Din cauza pandemiei de coronavirus care a pus stăpânire pe întreaga lume, actorul a hotărât să-și sărbătorească ziua de naștere departe de lumina reflectoarelor. La fel se va întâmpla și anul acesta.

Citește și: Dan Negru, totul despre tradiția Crăciunului petrecut cu Florin Piersic și relația cu marele actor:„E cea mai frumoasă lecţie pe care mi-a dat-o'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au fotografiat Dan Negru și Florin Piersic, în Dubai:„El a văzut toată lumea, mai puţin '

Citește și: Cu ce se ocupă logodnicul Iuliei Albu.De dragul ei, Mike s-a mutat din Londra în România!

Citește și: Cine este Grigor Lucica de la Mireasa, sezonul 5.Vrea un iubit matur

Unde își va sărbători Florin Piersic ziua de naștere

Celebrul actor își va sărbători pe 27 ianuarie ziua de naștere. Florin Piersic va împlinit 86 de ani, perioadă presărată de o carieră absolut impresionantă. În tinerețe, actorul era considerat unul dintre cei mai atrăgători bărbați din România. Dacă în anii trecuți obișnuia să-și sărbătorească ziua de naștere pe scenă, în acest an, Florin Piersic va petrecere alături de familia sa.

„El, care a iubit scena atât de mult și încă o mai iubește, va face și anul acesta, de ziua lui, ce a făcut și anul trecut. Se va retrage aproape sigur la cabana sa din zona muntoasă a Clujului. Se stabilește acolo cu câteva zile înainte de data de 27 ianuarie și rămâne cam până la finele lunii. E modul lui probabil de a se apăra de noi, ceilalți. De cei care nu avem întotdeauna răbdarea și tactul necesar de a interacționa cu cei din jur.', a spus o sursă din anturajul său, potrivit playtech.ro.

Florin Piersic împlinește azi 86 de ani

Florin Piersic este apreciat de milioane de români. A jucat în comedie, dramă, tragedie, atât în teatru, cât și în film, iar multe dintre rolurile sale nu au niciodată uitate de români.

Anul trecut, de ziua sa de naștere, Florin Piersic și-a închis telefonul și se pare că va recurge la același lucru și anul acesta. În zona muntoasă, semnalul telefonic va fi cel mai probabil foarte slab. În urmă cu un an, actorul și-a explicat gestul retragerii sale printr-o scrisoare emoționantă publicată pe pagina sa de Facebook.

„An de an, televiziunile, presa și mai ales voi, publicul, m-ati sărbătorit, m-ati răsfățat, m-ați aplaudat,. Eu am primit o mare de flori, vorbe minunate și toată iubirea voastră. Anul ăsta, aveam în plan o altfel de întâlnire. Știți că a devenit aproape o tradiție să îmi petrec ziua de naștere pe scenă, cu voi alături. M-am gândit mult la asta. Și acum vine marele «Dar». Copii, e prea multă tristețe în lume', a scris maestrul.

Promisiunea făcută de Florin Piersic

La finalul mesajului postat pe rețelele de socializare, Florin Piersic a făcut o promisiune pe care, cel mai probabil nu o va respecta. Vă rog să aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru. Fiți buni unii cu altii și la anul facem o sărbătorire și pentru 85, și pentru 86 la un loc!'.

Chiar și așa, actorul a declarat că se va întâlni cu fanii săi imediat ce pandemia de coronavirus va trece și nu va mai exista niciun risc. Florin Piersic joacă de peste 12 ani într-o piesă cu mare priză la public, regizată de Radu Beligan, „Străini în noapte', alături de fosta sa colegă de la „Naționalul' bucureștean, Medeea Marinescu.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter