Fotografii rare cu nepoții lui Ion Țiriac. Cât de mari au crescut băieții Ilenei Lazariuc

Publicat pe

Ion Țiriac se laudă cu niște nepoți frumoși, ce-l fac mândru în fiecare zi. Băieții lui Țiriac Jr. și ai Ilenei Lazariuc au crescut în armonie și liniște, deși părinții lor au divorțat. Alexandru Țiriac și Nicholas Noah seamănă leit cu aceștia și adoră să petreacă timpul împreună. Iată cu ce se ocupă cei doi în prezent și la ce școală învață! Detalii inedite!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ion Țiriac are doi nepoți frumoși, ce-i umplu sufletul de fericire în fiecare zi. El s-a ocupat în permanență de creșterea copiiilor săi și face același lucru și cu nepoții. S-a bucurat extrem de mult atunci când fiul lui, Ion Țiriac Jr., l-a făcut bunic. Din căsnicia lui Ileana Lazariuc au rezultat doi băieți superbi, ce au crescut frumos, adorați de familia lor.

În urmă cu doi ani, în octombrie 2019, s-a aflat că Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Jr. s-au despărțit. Cei doi au divorțat în anul 2017 și au preferat să păstreze mereu discreția în privința acestui subiect. La patru ani de la separare, fiul lui Ion Țiriac a făcut o postare emoționantă pe rețelele de socializare. El se laudă cu fiii lui și ai Ilenei Lazariuc, iar băieții le seamănă leit părinților lor.

Citește și: Ramona de la Clejani și-a retras plângerea depusă la Poliție împotriva lui Fulgy:„Am decis să iert'

Citește și: Patrizia și Francesco Paglieri, eliminați de la Asia Express.„Ne bucurăm că am ajuns până aici'

Citește și: Actorul Patrick Duffy, alias Bobby din Dallas, este îndrăgostit lulea la 4 ani de la moartea soției.Și-a sărutat iubita cu foc

Citește și: Cum se înțeleg Simona Gherghe și soțul ei, în privința copiilor:„De aici sunt mai toate motivele noastre de ceartă'/ EXCLUSIV

Fotografii rare cu nepoții lui Ion Țiriac

Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc au doi copii superbi, pe Alexandru Țiriac și pe Nicholas Noah. Cel dintâi s-a născut la Paris, pe data de 7 martie 2008. Mezinul familiei a venit pe lume un an mai târziu, pe data de 19 iunie 2009. Potrivit click.ro, aceștia merg la o școală privată din Capitală. Pe lângă asta, ei merg la înot, fotbal și fac mult sport.

Ieri, fiul lui Ion Țiriac a făcut o postare inedită pe contul lui de Instagram. A publicat o imagine rară cu fiii lui și ai Ilenei Lazariuc, iar fanii au observat imediat cât de mari și frumoși au crescut Alexandru și Nicholas Noah. În plus, internauții sunt de părere că cei mici le seamănă leit părinților lor, moștenind trăsături atât de la mama, cât și de la tatăl lor.

Cât de mari au crescut băieții Ilenei Lazariuc

Fotografia postată de Ion Țiriac Jr. a fost realizată în deșert, lucru ce arată că ar fi împreună într-o vacanță departe de țara noastră. În dreptul imaginii, fiul omului de afaceri a scris și un mesaj emoționant. Le-a transmis copiiilor săi că le poate arăta lumea și că ei dau sens vieții lui.

„Vă pot arăta lumea, dar voi dați sens vieții mele', a scris Ion Țiriac Jr. pe Instagram, în dreptul imaginii cu băieții lui.

În comparație cu Ion Țiriac Jr., care a postat doar o singură poză cu copiii lui pe rețelele sociale, Ileana Lazariuc le-a împărtășit fanilor mai multe. De-a lungul timpului, ea a postat diverse imagini cu fiii lor, dar ce-i drept, nu foarte multe.

Cu ce se ocupă acum Ileana Lazariuc

Ileana Lazariuc este fata celebrei Anastasia Lazariuc. Ea și-a început cariera de model în adolescență, când avea doar 15 ani. A activat și în muzică, fiind artistă în formația „Trinity', dar și în actorie, apărând în numeroase filme.

În prezent, Ileana Lazariuc are o afacere asupra căreia se concentrează foarte mult, scrie libertatea.ro. Potrivit informațiilor publicate pe contul ei de Instagram, vedeta are un magazin în Capitală. Pe lângă asta, ea deține și un site ce comercializează produse de lux la mâna o doua.

Sursă foto: Instagram, Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter