Iulia Vântur face un documentar-serial despre iubitul ei, Salman Khan: "Referitor la părerea mea despre el..."

Publicat pe

Iulia Vântur a părăsit România în urmă cu câțiva ani și s-a stabilit în India. Vedeta a fost întotdeauna atrasă de tradițiile indiene, iar în prezent formează un cuplu cu celebrul actor Salman Khan. Cei doi sunt extrem de discreți cu relația lor. Frumoasa blondină pregătește un documentar-serial despre partenerul ei. Viața fostei prezentatoarea tv s-a schimbat radical și se bucură din plin de succesul pe care îl are pe plan muzical.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Fosta prezentatoare tv s-a mutat în India, trăind o nouă viață alături de actorul indian Salman Khan. Iulia Vântur se simte împlinită atât pe plan personal, cât și profesional. Blondina trăiește o poveste frumoasă de dragoste alături de celebrul actor și a devenit o artistă internațională.

Iulia Vântur face un documentar-serial despre iubitul ei, Salman Khan: "Referitor la părerea mea despre el..."Iulia Vântur face un documentar-serial despre iubitul ei, Salman Khan: "Referitor la părerea mea despre el..."

Iulia Vântur pregătește un documentar-serial, la cărui star este chiar iubitul ei. Vedeta recunoaște că îi este dor de România, iar dacă ar primi un nou proiect de televiziune, ar accepta cu mare plăcere. În urmă cu câteva săptămâni, Iulia Vântur a avut turneu în SUA.

Citește și: De ce se întoarce Iulia Vântur în America și nu în India, după ce pleacă din România:„Ai grijă ce spui!' 

Citește și: Cine este actorul indian de care Iulia Vântur a fost îndrăgostită, înainte de relația cu Salman Khan:„Prima mea pasiune„

Citește și: Ce spune Săndel Bălan despre participarea Andreei Bălan și a Andreei Antonescu la Asia Express:„Ar fi concurente foarte…'

Citește și: Daniela Gyorfi, despre boala care i-a distrus visul din copilărie:”Voiam să mă fac gimnastă „

Iulia Vântur face un documentar-serial despre Salman Khan

Iulia Vântur este plecată de câțiva ani în India unde se simte împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Fosta prezentatoare formează un cuplu cu celebrul actor indian Salman Chan. Iulia Vântur a devenit artist internațional, iar în prezent este producătorul unui documentar-serial, al cărui star este chiar iubitul ei. Vedeta a declarat că a început filmările anul trecut, iar acum se apropie de final.

„Am de terminat un proiect, un documentar serial, o poveste, portretul unui star văzut de toți cei din jur, iar starul este Salman Khan. Eu fac interviurile, e conceptul la care m-am gândit eu și pe care l-am pus în practică. Am început filmările de anul trecut, apoi a trebuit să ne oprim, dar acum aproape l-am terminat, foarte puțin mai avem. Interviurile sunt cu toți oamenii importanți din jurul lui, care i-au marcat existența, care i-au schimbat viața. Cu interviul referitor și la părerea mea despre Salman, vedem cum vom face asta, nu pot da totul din casă.„, a declarat Iulia Vântur pentru impact.ro.

Iulia Vântur, despre proiectul „Dancing on Ice”

Iulia Vântur se declară o femeie împlinită și se bucură de viața pe care o are în India. În urmă cu câteva săptămâni, Iulia a susținut un turneu în SUA, alături de câțiva artiști indieni. Vedeta a renunțat la televiziune în urmă cu câțiva ani, când a decis să se mute definitiv în India. Iulia a cochetat cu enterntainment-ul și a prezentat, ani la rând, show-ul  „Dansez pentru tine', alături de Ștefan Bănică Jr. 

Întrebată dacă a refuzat rolul de co-prezentator al emisiunii Dancing on Ice, alături de artist, Iulia a declarat că era ocupată cu turneul în acea perioadă. „În perioada respectivă eram plecată cu turneul meu muzical în Statele Unite, deci nu puteam”.

Iulia și-ar dori un alt proiect tv în România

Iulia Vântur a devenit cunoscută la pupitrul știrilor de la PRO TV, dar ulterior a prezentat mai multe emisiune tv. După ce s-a mutat în India, vedeta s-a concentrat pe cariera muzicală și a cunoscut succesul pe plan internațional. Chiar și așa, vedeta susține că ar accepta un nou proiect tv în România.

„Sunt deschisă spre proiecte care să mi se potrivească, să fie frumoase, să fie de amploare. Jobul nu contează unde e, atâta timp cât îți place ce faci. M-aș bucura să vin acasă, nu am de ce să nu-mi doresc lucrul ăsta.”, a mai spus vedeta pentru sursa citata.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter