Luminița Anghel și soțul ei au aniversat 10 ani de căsnicie: "Având în vedere experiențele din trecut..."

Publicat pe

Luminița Anghel și soțul ei au aniversat 10 ani de căsnicie, în urmă cu câteva zile. Frumoasa cântăreață a avut încă un motiv de sărbătoare, la fel de important. Ea și-a serbat ziua de naștere la aceeași dată, așa cum obișnuiește să o facă în fiecare an. Iată ce declarații a făcut îndrăgita artistă despre al treilea mariaj!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Luminița Anghel și soțul ei au aniversat recent 10 ani de căsnicie. În familia artistei a fost dublă sărbătoare, deoarece, la aceeași dată, ea și-a serbat și ziua de naștere. Ambele evenimente le-au adus zâmbetul pe buze celor doi și s-au bucurat de ele, chiar dacă nu au putut să dea petrecerile mari de odinioară, având în vedere contextul pandemiei.

Dubla sărbătoare din familia Luminiței Anghel a avut loc pe 7 octombrie 2021. Frumoasa solistă a împlinit 53 de ani și totodată a aniversat 10 ani de căsnicie cu soțul ei. Nu au organizat o petrecere foarte mare, deși și-ar fi dorit, ci s-au rezumat la una mai mică, în familie, alături de apropiați.

Citește și: David Pușcaș, scrisoare emoționantă de iertare pentru părinții lui adoptivi, Luminița Anghel și Marcel Pușcaș:”Mamă, tu ai fost îngerul meu…”

Citește și: Luminița Anghel, confesiuni neașteptate despre cele două divorțuri:”A fost ca o eliberare de o povară”. Ce spune despre a treia căsnicie

Citește și: Manuela Hărăbor, infectată cu COVID-19, de un coleg vaccinat:„Până în ziua de azi, DSP-ul nu m-a sunat'

Citește și: Deea Codrea a născut în apă. Cum se simt ea și bebelușul:„Fără medicamente…'

Luminița Anghel și soțul ei au aniversat 10 ani de căsnicie

Luminița Anghel și soțul ei, Silviu Dumitriade, au petrecut cu un grătar în familie. Cântăreața a cumpărat tort încă din primele zilei și au degustat bunătățile în timp ce se uitau la filme.

„Date fiind circumstanțele nu ne-am permis să organizam o petrecere foarte mare. Eu am foarte mulți prieteni din muzică, cântăreți, colaboratori, iar acum nu am avut posibilitatea să îi chem pe toți și am decis să facem o petrecere mică în familie.

Am făcut un grătar, deși a fost rece, m-am dus dimineața să cumpăr un tort și am stat acasă, ne-am uitat la filme. La noi zilele de naștere țin trei zile, mai ales că noi am sărbătorit și 10 ani de căsătorie', a declarat Luminița Anghel la Antena Stars.

Luminița Anghel își aduce aminte cu drag de momentul în care s-a căsătorit cu alesul inimii. Ea și soțul ei au făcut nunta în urmă cu un deceniu, pe malul mării, atunci când vedeta era însărcinată.

„În urmă cu 10 ani, ne-am căsătorit pe malul mării, atunci eram și însărcinată. De fiecare dată când este ziua mea de naștere sărbătorim și aniversarea noastră', a continuat vedeta.

Cum au sărbătorit

Luminița Anghel a mai fost căsătorită de două ori. Acum, la al treilea mariaj, cântăreața se declară o femeie împlinită și fericită. În casa lor este doar armonie și trăiesc într-o „pace extraordinară'. Cântăreața e de părere că dragostea nu are vârstă și că omul se poate îndrăgosti oricând.

„Având în vedere experiențele din trecutul meu, în sensul că am mai fost căsătorită, aș putea spune că a treia încercare a fost cu noroc. Și el spune la fel, pentru că și la el a fost a treia căsătorie.

Ne-am regăsit, trăim într-o armonie puternică, într-o liniște și pace extraordinară. Omul este în căutarea iubirii toată viața lui. Eu cred că orice om poate iubi și se poate îndrăgosti la orice vârstă și spun asta din propria mea experiență. Nu mi-am pierdut niciodată speranța și credința', a explicat cântăreața.

Artista a împlinit 53 de ani

După ce viața i-a adus mai multe încercări, Luminița Anghel este în sfârșit fericită. A povestit că e o fire optimistă și că a învățat să râdă mult, căsnicia cu soțul ei fiind una la care a visat mereu.

„Sunt un om foarte optimist, râd foarte mult și sunt veselă. Am avut și eu foarte multe încercări, dar m-am ridicat și am reușit sa depășesc și să privesc cu optimism zilele ce au urmat', a mai spus vedeta.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter