Nico a împlinit 52 de ani. De ce a sărbătorit fără fiica ei: „Este pentru prima oară”

Publicat pe

Nico a împlinit 52 de ani. Frumoasa cântăreață a avut parte de o zi de naștere perfectă și… inedită. Este pentru prima dată când vedeta nu a petrecut alături de fiica ei. Pentru a nu lăsa loc de interpretări, ea a dezvăluit motivul, povestind totodată cum a sărbătorit ieri, pe 1 februarie 2022. Iată ce a făcut artista cu această ocazie specială!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nico a împlinit 52 de ani, ieri, pe 1 februarie 2022. Pentru prima dată, artista nu a mai petrecut în sânul familiei, ci la câteva sute de kilometri distanță. Potrivit spuselor sale, fiica ei, Alexandra Matei, a rămas acasă, după ce chiar ea a îndemnat-o pe artistă să se distreze tocmai la Horezu, alături de câțiva prieteni.

Nico a împlinit 52 de ani. De ce a sărbătorit fără fiica ei: „Este pentru prima oară'Nico a împlinit 52 de ani. De ce a sărbătorit fără fiica ei: „Este pentru prima oară'

În prima zi a lunii februarie, în fiecare an, este mare sărbătoare în casa lui Nico, atunci fiind ziua ei de naștere. Anul acesta, în 2022, artista a împlinit 52 de ani. Deși, dacă nu i-ați cunoaște adevărata vârstă, cu siguranță nu i-ați da mai mult de 30. Cu această ocazie, îndrăgita solistă a oferit un interviu emoționant în care a povestit cum a aniversat această ocazie specială.

Citește și: Nico a fost infectată pentru a doua oară cu COVID-19:”Mi-am făcut acasă 3 teste…”

Citește și: Cum s-a recuperat Cristina Cioran după nașterea prematură și cum se simte fiica ei după problemele de sănătate:„Chiar și atunci când a fost rău…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege fiica Bellei Santiago de la Bravo, ai stil! cu soțul artistei:„Când s-au întâlnit prima dată…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Marinela Chelaru la 62 de ani, după ce a fost la un pas de moarte:„Mi-am luat la revedere de la familie și prieteni'

Nico a împlinit 52 de ani

Nico a avut parte de o zi de naștere emoționantă. În fiecare an, vedeta obișnuiește să petreacă în familie, însă acum a decis să o facă într-un mod inedit, fără fiica ei. Vedeta a plecat doar cu soțul și câțiva prieteni la Horezu.

Nico a recunoscut că a plâns de ziua ei de naștere, însă au fost lacrimi de bucurie. Ce a emoționat-o cel mai mult, pe lângă mesajele de la cei dragi, a fost vizita pe care a făcut-o la mănăstire.

„Azi petrec cu câțiva prieteni de-ai mei. Am plecat la Horezu, nu am fost niciodată în localitatea asta, este foarte frumos. Am fost în vizită și la mănăstire, unde a cântat Marcel Pavel și Marius Bolan și am început să plâng ca un copilaș, pentru faptul că a fost extraordinar de frumos, cu o energie extraordinară.

Mi-am dat seama cât de importanți suntem noi, cei care cântăm și dăruim oamenilor care ne ascultă, un pic din harul nostru, pe care ni l-a dat Dumnezeu și să bucurăm oamenii, că până la urmă asta e menirea noastră', a declarat Nico pentru WOWbiz.ro.

De ce a sărbătorit fără fiica ei

Cântăreața a povestit că fiica ei, cea cu care a participat la Asia Express, i-a sugerat să petreacă astfel. Alexandra Matei le-a spus părinților săi că pot pleca liniștiți de acasă, să petreacă alături de prieteni, pentru că ea va avea grijă de tot.

„Sunt foarte fericită că sunt aici. Este pentru prima oară când plec de acasă, dar fetița mi-a zis: „Mami, ia-l pe tati și pleacă, lasă-mă că stau eu acăsică”. Eu întotdeauna îmi petrec ziua de naștere cu familia, dar anul acesta am încercat să schimbăm puțin tradiția, după dorința fetiței noastre', a continuat ea.

Nico, măgulită de mesajele fanilor

În încheierea interviului, Nico a avut grijă să le mulțumească fanilor și apropiaților săi pentru frumoasele urări pe care i le-au făcut. Vedeta s-a declarat măgulită că anul acesta mesajele pare că s-au dublat.

„De fiecare dată primesc foarte multe mesaje de la oamenii care mă iubesc, aceiași sau alții, mai noi, care nu se semnează și îmi pare atât de rău.

Vreau să le mulțumesc pe această cale tuturor care mi-au trimis mesaje atât de frumoase și sunt foarte fericită, pentru că mă iubesc toți oamenii care îmi sunt alături, chiar i-am simțit aproape perioada asta. Parcă s-au dublat', a mai transmis cântăreața.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter