Nicolae Botgros, decizie radicală după moartea soției: "Sunt multe amintiri acolo, e greu"

Publicat pe

Nicolae Botgros suferă enorm după moartea soției sale. La trei luni de când Lidia Bejenaru Botgros s-a stins din viață, artistul a luat o decizie neașteptată. În cadrul unui interviu, cântăreul și-a deschis sufletul și a vorbit despre ce este hotărât să facă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicolae Botgros nu-și mai găsește liniștea de când soția lui s-a stins din viață. La trei luni de la moartea acesteia, cântărețul a luat o decizie neașteptată.

În cadrul unui interviu, Botgros a dezvăluit ce plan vrea să pună în aplicare în perioada următoare.

Citește și: Corneliu, fiul lui Nicolae Botgros, mesaj tăios pentru amanta tatălui său:„Fericirea nu se…’

Citește și: Devastat după moartea soției, Nicolae Botgros regretă că a înșelat-o:„Am greșit eu’

Citește și: Dosar penal de ucidere din culpă în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian.Procurorii s-au autosesizat

Citește și: Laurențiu Reghecampf și-a vizitat fiul când Anamaria Prodan se afla în Dubai:„Ne lipsește tuturor’

Nicolae Botgros, decizie neașteptată după moartea soției

Gândul că Lidia Bejenaru Botgros nu mai este lângă el, îl macină pe interior pe artist. Astfel, la trei luni de la moartea soției sale, acesta a luat o decizie neașteptată.

Nicolae Botgros vrea să vândă casa unde locuia cu soția sa, întrucât îi aduce aminte de toate momentele petrecute împreună.

În cadrul unui interviu, a dezvăluit că o să se mute cu fiul lui, pentru că își dorește foarte tare să treacă peste pierderea suferită.

„Stau la dânsul pentru că e vorba să mă mut acolo cu totul. E vorba să vând apartamentul și să-l dau că n-am să pot trăi, îmi vine greu. Sunt multe amintiri acolo, e greu.', a declarat Nicolae Botgros la Antena Stars.

Merge la mormântul soției sale și de 3 ori pe zi

Dorul îl apasă din ce în ce mai tare, iar Nicoale Botgros își mai alină durere atunci când merge la mormântul soției sale. Acesta se duce chiar și de trei ori pe zi la cimitir.

„Merg când dă Dumnezeu și de două ori pe zi, și de trei ori, dar mă duc de două ori pe zi regulat. Am fost dimineață la 8 și ceva și acum am terminat repetiția și merg spre dânsa.', a mai adăugat Nicolae Botgros.

Lidia Bejenaru și Nicoale Botgros au fost împreună mai bine de 50 de ani. Solista orchestrei „Lăutarii' a murit la vârsta de 68 de ani. În data de 26 iulie, Andrei Locoman a făcut anunțul cel trist.

„Ziua de 26 iulie va rămâne o zi tristă în muzica populară. Lidia Bejanaru-Botgros, solistă de o viață a Orchesrtei Naționale de muzică populară ,,Lăutarii' și-a încheiat spectacolul vieții aici, pe pământ. S-a retras în culisele veșniciei, dar va fi petrecută cu aplauze și flori, așa cum era și întâmpinată de admiratorii săi pe marile scene timp de 45 de ani',a transmis Andrei Locoman.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter