Oana Roman și Ileana Badiu îl atacă dur pe ÎPS Teodosie: „El poartă pantofi Prada, jignește femeile, blesteamă enoriașii, are condamnări penale, amenință!”

Publicat pe

Oana Roman și Ileana Badiu îl atacă dur pe ÎPS Teodosie. ÎPS Teodosie este un personaj extrem de controversat în ultima perioadă, inclusiv în rândul vedetelor. Inițial, Ileana Badiu a făcut o serie de declarații în care îl acuză pe acesta de luare de mită. Ulterior, și Oana Roman a decis să spună public ceea ce gândește la adresa lui, după afirmațiile pe care acesta le-a făcut chiar de Bobotează. Iată ce au avut de spus cele două!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman este una dintre cele mai vocale persoane din showbizul românesc. Aceasta și-a spus de fiecare dată punctul de vedere, indiferent de subiectul discuției. De această dată, atât ea, cât și Ileana Badiu au venit cu atacuri dure la adresa Înalt Prea Sființitului Teodosie. Fiica lui Petre Roman s-a arătat deranjată de ceea ce Arhiepiscopul Tomisului a declarat chiar de Bobotează, iar Ileana Badiu a povestit o experiență prin care a trecut din cauza ÎPS Teodosie.

În urma declarațiilor făcute de ÎPS Teodosie, Oana Roman a răbufnit! Aceasta a postat pe rețelele de socializare un mesaj extrem de dur la adresa Arhiepiscopului.

Citește și: Cum a reacționat Oana Roman după ce Serghei Mizil a jignit-o la TV:„Pe mine…

Citește și: De ce nu s-a dus Dorian Popa la înmormântarea tatălui:„Nu pot să-l iert

Citește și: Cea mai mare frică a lui Cabral:„Mi se usucă gura, mi se face pielea de găină

Citește și: Cine este Alexandra Mucea de la Survivor România 2022.La ce emisiune a mai participat

Oana Roman și Ileana Badiu îl atacă dur pe ÎPS Teodosie

După ce Înalt Prea Sfințitul Teodosie a făcut o serie de afirmații referitoare la femei, chiar în Ajunul Bobotezei, Oana Roman s-a arătat extrem de revoltată. Iată ce a spus Arhiepiscopul Tomisului!

În perioada neputinţei femeii nu poate lua nici Aghiasmă, nici anafură, nici măcar Aghiasmă Mică, darămite Aghiasmă Mare. Dar dacă are perioada în timpul sărbătorii Bobotezei, coincide cu cele opt zile, ea nu poate lua Aghiasmă. Trebuie să compensăm, Dumnezeu întotdeauna compensează, se ia trei zile după această perioadă, Aghiasmă Mare, pentru că în perioada aceasta s-a rugat, poate a venit şi la Biserică, că nu e interzis femeilor care au neputinţa aceasta firească lunară să vină la biserică, să nu meargă spre altar, să nu sărute Sfintele icoane, să nu ia Aghiasmă şi anafură. Dar la biserică poţi să vii, că nu este interzis să te rogi', a transmis ÎPS Teodosie, la emisiunea „Dialog duhovnicesc', de la Radio Dobrogea.

După ce Oana a auzit aceste cuvinte, s-a arătat extrem de nemulțumită și a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care îl atacă dur pe omul bisericii.

„Am văzut aberațiile pe care le debitează nu știu ce episcop de pe la Constanța, nu știu ce titlu, funcție are! Acest personaj are un discurs de Epoca Primitivă, mai jos decât Evul Mediu. Eu acestor oameni le spun niște forme de viață. Pentru că-s niște forme de viață, practic, ei nu sunt oameni. Le mai spun și nevertebrate, pentru că eu cred că cea mai joasă specie sunt nevertebratele', a scris diva pe Instagram.

Ileana Badiu: „El poartă pantofi Prada, jignește femeile, blesteamă enoriașii, are condamnări penale, amenință!

Se pare că nu doar Oana Roman a fost deranjată de afirmațiile făcute de Arhiepiscop. Și Ileana Badiu a povestit pe rețelele de socializare anumite experiențe pe care le-a avut cu omul bisericii. Se pare că acesta i-ar fi cerut bani atunci când ea s-a căsătorit, în urmă cu 12 ani.

Eu îl cunosc pe acest individ și nu doar că îl cunosc, dar am și spus la vremea respectivă. Nu vreau să mai vorbesc despre această ființă abjectă! Atunci când eu m-am căsătorit acum 12 ani, am ajuns la Prea-Slăvitul și Prea-Sfințitul pentru că mi-am dorit să fac nuntă pe malul mării. El fusese acel preot care a venit cu ideea slujbelor de Paște, pe malul mării.', a început ea discursul.

Aceasta susține că părintele ar fi blestemat-o în momentul în care a văzut că nu a primit banii pe care îi ceruse. Mai mult decât atât, vedeta susține că nu este normal să se întâmple astfel de situații atunci când biserica este implicată.

„Mi-a cerut să-i scriu un acatist. Eu, în prostia mea, am crezut de-adevăratelea că vrea acatist și am scris. Omul a desfăcut acatistul și a văzut că e gol și m-a blestemat: „Ieși afară, niciodată aici!'. Chiar la acea vreme nu mi-am pus problema că trebuie să mă achit în avans ca la curve. Eu cred în biserică nu în asfel de specimene.', a adăugat ea.

Chiar mai mult decât atât, aceasta subliniază că ÎPS Teodosie purta în picioare pantofi Prada și avea mai multe condamnări penale.

La vremea respectivă, el sub sutană avea pantofi Prada! Așa că, el poartă pantofi Prada, jignește femeile, blesteamă enoriașii, are condamnări penale, amenință! E o ființă absolut abjectă pentru care nu trebuie să avem respect! Nu trebuie să ne simțim lezate și jignite de el', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter