Reacția Ginei Pistol când admiratoarele îi făceau avansuri lui Smiley de față cu ea: "Întreceau o limită"

Publicat pe

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au devenit părinți în urmă cu câteva luni, iar viața lor s-a schimbat radical. Recent, prezentatoarea tv a povestit despre relația cu Smiley, mărturisind că a fost geloasă pe admiratoarele lui Smiley.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Moderatoarea tv a povestit prin ce trecea atunci când nimeni nu știa că formează un cuplu cu celebrul artist. Gina și Smiley și-au făcut apariția la evenimente împreună, dar preferau să păstreze distanța pentru a nu se da de gol. Abia acum un an a venit confirmarea, când Gina a rămas însărcinată și au vrut să împărtășească bucuria cu fanii lor.

În urmă cu doi ani, Smiley și Gina Pistol au fost surprinși la aeroport, iar atunci s-a zvonit pentru prima dată că cei doi ar avea o relație. Ulterior, cei doi au aflat că vor deveni părinți. Josephine a venit pe lume în luna martie și le-a schimbat radical viața părinților săi.

Citește și: Smiley lansează un serial muzical.Din proiect face parte și Gina Pistol

Citește și: De ce s-a mutat Gina Pistol cu fetița ei din casa lui Smiley:„Mi-am luat doar câteva lucruri'

Citește și: Cu ce se ocupă Naomi Hedman, logodnica lui Florin Ristei.Câștigă mult mai mult decât artistul

Citește și: Codin Maticiuc a fost arestat de două ori, în aceeași seară, în Monte Carlo:„Eram în chiloți'

Gina Pistol: „Erau fete singure şi se dădeau la el”

Vedeta a povestit în podcast-ul lui Speak despre începuturile relației cu Smiley. Gina a mărturisit că mergea cu artistul la concerte sau la studio, iar fanele sale îi făceau avansuri, de față cu ea. Prezentatoarea tv a recunoscut că era amuzată de situație, dar până la un moment dat.

Noi eram împreună de câteva luni bune, înainte să se afle. Mai mergeam cu el pe la concerte, mai mergeam pe la Ha (n.r. – studioul lui de înregistrări). Şi cel mai mişto e că erau fete singure şi se dădeau la el, crezând că este singur. Era super fun! Întreceau o limită! Cumva, oamenii citeau despre noi că suntem împreună, şi totuşi, erau fete care veneau şi se dădeau la el. Nu pot să zic că trec cu vederea foarte uşor, când merg cu al meu undeva, femeile ştiu că este cu mine, mă şi văd pe acolo cu colţul ochiului şi se dau în spectacol în faţa lui', a spus Gina Pistol în podcastul lui Speak de pe YouTube, potrivit Libertatea.ro.

Cum a început relația Ginei Pistol cu Smiley

Relația dintre Gina Pistol și Smiley a fost mult timp discretă, iar cei doi au încercat să se ascundă cât de mult au putut. Treptat, după ce în mass media circulau zvonuri despre relația lor, artistul și frumoasa blondină și-au asumat relația, fără a oferi însă prea multe detalii. Vedeta a povestit cum a început povestea lor de iubire.

Noi ne știam de mult timp! Acum patru ani, pe la sfârșitul lunii martie, am început să vorbim. Eram cu mesaje, recomandări de filme și am ținut-o așa mult timp. Cel mai mișto era că existau fete care credeau că este singur și se dădeau pe lângă el, iar pentru mine era super-funny. Mă uitam să văd până unde se duc și ce fac. Îi ziceam lui Andrei: «Fata aia mai avea puțin și se împiedica de mine, noroc că eram pe acolo și eu că cine știe ce-ți făcea, te răpea»', a mai spus Gina.

Smiley, un tătic desăvârșit

Gina Pistol a adus pe lume o fetiță, Josephine. Recent, prezentatoarea tv a mărturisit că nu are bonă, iar iubitul ei, Smiley, o ajută în creșterea micuței. Mai mult, vedeta a declarat că a fost surprinsă de faptul că artistul a reușit să se acomodeze cu situația și să își asume responsabilitatea.

„Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu îi ziceam lui Andrei că dacă nu luăm o bonă, în curând mă ia capul. E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii, cum avem noi.Acum stă în funduleț și dă să meargă de-a bușilea, iar eu trebuie să stau lângă ea. Fiecare etapă care vine are greutățile ei', a declarat Gina Pistol, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter