Soția lui Nelu Ploieșteanu, de urgență la spital. Ce probleme de sănătate are Elena

Publicat pe

După moartea artistului, soția lui Nelu Ploieșteanu trece prin momente dificile, cu atât mai mult cu cât, în perioada în care soțul ei s-a îmbolnăvit, și Elena a ajuns de urgență la spital.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În această dimineață, Nelu Ploieșteanu a încetat din viață, după trei săptămâni de suferință pierzând lupta cu boala. Din nefericire, nici soția lui Nelu Ploieșteanu nu se află într-o stare prea bună, aceasta ajungând de urgență tot la spitalul Floreasca, unde era internat soțul ei, fără să fi avut însă COVID-19.

Soția lui Nelu Ploieșteanu, internată în același spital cu soțul ei

Nelu Ploieșteanu a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca, acum trei săptămâni, cu COVID-19, iar vestea a afectat-o enorm pe soția lui, Elena. Din nefericire, șocul aflării veștii a făcut-o pe soția lui Nelu Ploieșteanu să leșine. În urma căzăturii aceasta și-a spart capul, fiind ulterior internată la același spital în care se afla și soțul ei.

Citește și: Nelu Ploieșteanu a murit. Era internat cu COVID-19 la Spitalul Floreasca

Citește și: Artiștii își exprimă regretele după moartea lui Nelu Ploieșteanu. „A avut atâtea necazuri'

Citește și: Nelu Ploieșteanu a murit cu un mare regret.Ultima dorință a cântărețului

Citește și: Mama Geta, detalii neștiute despre divorțul dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua:„Am plâns, l-am pus să…’

Citește și: Gina Pistol, despre viața de mamă:„Primele două săptămâni au fost groaznice’

În timp ce artistul se afla la Terapie Intensivă, intubat, soția lui primea îngrijiri medicale în urma căzăturii. Medicii i-au aplicat Elenei câteva fire de sutură neresorbabile.

'Săraca femeie, la câte a pătimit în ultimele luni numai asta nu-i mai trebuia pe cap. Dar ce să faci când e să vină toate cele rele peste tine? Înduri şi te rogi să ieşi la liman! Nea Nelu s-a dus târziu la spital. A tras de el cât a putut, că aşa e în meseria asta a noastră, a lăutarilor.

Tragem de noi, să mai cântăm o seară şi încă una, până când nu mai putem. Mai ales în vremurile astea, când nu mai găseşti aproape nimic, e foarte, foarte greu. Aşa că a ajuns la spital, într-o condiţie foarte grea', a declarat vărul artistului, potrivit impact.ro.

Unicul lor fiu a murit la 32 de ani

Artistul și soția lui au avut 5 copii, dar, din nefericire, unicul lor fiu s-a stins din viață acum 3 ani, la vârsta de 32 de ani. Soția lui Nelu Ploieșteanu a fost cea care i s-a dedicat în totalitate.

Băiatul lui Nelu Ploieșteanu a murit la 32 de ani, după o lungă suferință. Deși s-a născut perfect sănătos, un vaccin i-a distrus viața, după cum a declarat Elena, în anii trecuți. De la vârsta de două luni, Mihăiță a fost diagnoticat cu tetrapareză spastică și encefalopatie, el fiind paralizat.

Elena l-a îngrijit, până la 32 de ani, îl spăla, îl hrănea cu lingurița, dormea cu el și îi schimba pamperșii.

După moartea fiului lor, soția lui Nelu Ploieșteanu a acontinuat să meargă săptămânal la cimitir, unde pune flori, jucării și, de fiecare dată îmbrățișează crucea plângând.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter