Anamaria Prodan, detalii intime despre ea și fetele ei: „Am fost virgină până la...”

Publicat pe

Anamaria Prodan a dezvăluit detalii intime și neștiute din tinerețe, din perioada în care nu era sexy-impresara pe care o țară întreagă o cunoaște astăzi. Este o persoană lipsită de inhibiții, lucru reieșit și din numeroasele ședințe foto sexy pe care le-a acceptat, Anamaria Prodan a mărturisit și când și-a pierdut virginitatea!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a rememorat fragmente din tinerețe, atunci când a acordat un interviu despre perioada în care nu era tocmai cunoscută! Vedeta a anunțat că a avut primul iubit la 16 ani, dar s-a cunoscut întru totul cu acesta, abia atunci când a primit binecuvântarea mamei sale, Ionela Prodan. Anamaria Prodan a declara, pentru Ciao.ro, că și-a pierdut virginitatea la vârsta majoratului! Mai mult, vedeta a precizat că și fiicele sale vor fi nevoite să respecte aceeași regulă.

Citește și: Fosta soție a lui Reghe a avertizat-o pe Anamaria Prodan:„Mi-a spus că el umblă după altele'

Citește și: Ce mesaj a primit Anamaria Prodan de la fosta soție a lui Reghe, când a fost părăsită:„Să simtă și ea…'

Citește și: Pepe, vacanță cu noua iubită și fetițele sale.Cum se înțeleg cu Yasmine

Citește și: Ce note a luat Nadine la BAC.„Acum am emoţii şi cu facultatea'

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a explicat că în urma acestui episod, ea și actualul său soț, Laurențiu Reghecampf, au avut parte de o viață amoroasă… lipsită de probleme! Cei doi ar fi experimentat diferite „senzații tari', în mai multe locuri neașteptate.

„Eu, până la 18 ani, am fost virgină. Așa vor fi și fetele mele', a declarat Anamaria Prodan, în urmă cu ceva timp.

Anamaria Prodan, detalii intime despre ea și fetele ei: „Am fost virgină până la...'Anamaria Prodan, detalii intime despre ea și fetele ei: „Am fost virgină până la...'

Anamaria Prodan a avut parte de multă agitație în tinerețe

Surpriză! Ana a fost foarte cuminte în copilărie și în adolescență! „Eu cred că în ziua în care am împlinit 18 ani am pus pentru prima oară o rochie pe mine. La balul bobocilor am refuzat să mă îmbrac în rochie. Ţin minte şi acum că m-am îmbrăcat într-o pereche de pantaloni mai strâmţi, mi-am pus pantofi cu toc pentru prima dată, era o nebunie, ziceai că merg în mâini, foarte ciudat era pentru mine, şi o bluză mai elegantă. M-au îmbrăcat prietenele mele şi mi-au zis că . Şi am ieşit, normal.

Am avut o perioada in care nu am mai fost cu picioarele pe pamant, in care toata lumea ma admira si mi s-a parut asa ca pot sa merg si cu avionul pe strada, ca nu mi se intampla nimic. Ţin minte că, imediat după Revoluţie, mi-a cumpărat mama maşina lui Miss Ellie din Dallas. Golf-ul ăla alb, decapotabil, mi-au adus-o din America, era o nebunie, eu nici nu aveam permis de conducere. Şi pentru mine a fost aşa… ', a mai adăugat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, adevărul despre divorțul de Reghe și presupusa amantă a antrenorului

Anamaria Prodan și-a cunoscut soțul încă din tinerețe, dar cei doi s-au regăsit, s-au îndrăgostit și s-au iubit la ani buni după această primă întrevedere. Cu toate acestea, o lungă perioadă de timp s-ar fi zvonit că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează din cauza unei presupuse amante, iar sexy-impresara a clarificat situația.

„Amanta? Pentru ce? Sa ne facă curatenie prin baie? Mai, mai! In familia mea sunt reguli creștine in primul rând. Cuplul este făcut din 2! Oricine greșește, plătește. Așa am crescut eu și așa am învățat de la tatal meu. Oricine greșește din familie, plătește! Ghinionul vostru este ca la noi nu greșește nimeni! Bărbații care au amante nu au nici in capul de sus, nici in altele nimic. Sunt mici, fara oua, fara personalitate, fara coloana vertebrală.

Fara putere. Sunt gâște! Intai fa-ti nevasta sa se simtă bine ca ea îți spune adevarul dacă poți sau nu. Dacă ești bun sau nu. Amanta ca sa-ti ia cașcavalul? Si dacă ești obez îți zice ca ești tras prin inel? Concluzia este ca cei ce caută și plătesc femei sunt gâște specie proasta care nu au încredere in ei și caută confirmări și reconfirmări.', a declarat Anamaria Prodan.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter