Tot ce nu știai despre Harlys Becerra, iubitul Lidiei Buble. Cu ce se ocupa înainte să devină actor

Publicat pe

Harlys Becerra, iubitul Lidiei Buble, nu este foarte cunoscut publicului din România. Cel puțin, nu era înainte să se îndrăgostească de artista noastră! Însă, odată ce Lidia și-a asumat relația cu el, Harlys Becerra a câștigat un plus de imagine și în România și ies la iveală lucruri interesante despre actorul cubanez. Ce nu se știe, așadar, despre Harlys Becerra, iubitul Lidiei Buble.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De la despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble nu a mai apărut alături de niciun bărbat, până vara aceasta. Actorul cubanez și artista de la noi au petrecut o vacanță împreună în Ibiza, iar acum, Harlys Becerra este în România. Lidia l-a dus la părinții ei, iar acum cei doi sunt la munte pentru că artista ține să-i arate neapărat unele dintre cele mai frumoase locuri din România.

Acum toată lumea se întreabă cine Harlys Becerra, iubitul Lidiei Buble. Ei bine, iată câteva informații interesante despre actorul cubanez:

1. Harlys s-a născut în data de 11 iunie 1984, în Cuba. Cu toate că este în vârstă de 37 de ani, mulți consideră că pare mai tânăr.

2. Are o înălțime de 1,82 m și o greutate de aproximativ 78 de kilograme. Este într-o formă fizică extraordinară, care îi aduce bani frumoși în cont prin contractele de modelling și reclamele din mediul online, citează fanatik.ro.

3. Își ține averea ascunsă. Niciodată nu a dorit să spună câți bani are, de fapt, pentru vacanțele de lux în care merge.

4. Se pare că actorul este un susținător al comunității LGBT+, având inclusiv prieteni apropiați din aceasta, conform Celebpie.

5. Harlys Becerra este discret atât cu viața amoroasă, cât și cu familia. Nici despre părinții lui nu a dezvăluit prea multe detalii în interviuri.

6. Cu toate că este actor și lucrează și ca model, Harlys Beccera a refuzat mereu să ofere detalii despre studiile pe care le are la bază.

Citește și: Dovada că Lidia Buble și actorul Harlys Becerra sunt într-o relație

Citește și: Jo a spus totul despre Lidia Buble și Răzvan Simion

Citește și: Harlys Becerra i-a cunoscut familia Lidiei Buble: „Îi face capul calendar'

7. Fiind născut în Cuba, are cetățenie cubaneză. Cu toate acestea, a trăit timp de șapte ani și în Spania.

8. Inițial, Harlys a lucrat ca… bucătar! A fost angajat pentru o perioadă la Londra, apoi a decis să aleagă cariera de actor.

9. A jucat în filmele: Vis a Vis, La Princesa Paca, Farina si Bounty Hunter.

10. Cu toate că refuză cu desăvârșire să dezvăluie detalii importante despre viața personală, actorul este totuși prezent și activ pe rețelele de socializare. Are conturi de Twitter, Instagram și Youtube, fiind urmărit de câteva sute de mii de oameni în total.

Lidia Buble și Harlys Beccera au fost dați de gol de către un prieten

Cine este Harlys Becerra, iubitul Lidiei Buble. Deși o vreme și-au ținut relația secretă, cei doi îndrăgostiți au fost dați de gol de un prieten comun, care a postat o fotografie dintr-o vacanță în Spania, imagine în care cei doi au apărut unul lângă celălalt, extrem de apropiați

Spre dezamăgirea fanilor ei, celebra cântăreață nu a vrut să dea prea multe detalii despre noul ei partener de viață, fiind destul de rezervată atunci când vine vorba de viața amoroasă și de noua ei cucerire.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter