Damian Drăghici a renunțat la vicii de dragul fiului său: "Eu nu beam un șpriț, beam o cisternă"

Publicat pe

De mai bine de doi ani, viața lui Damian Drăghici s-a schimbat total! Venirea pe lume a fiului său l-a determinat pe artistul de 51 de ani să renunțe la vicii, inclusiv la alcool, și să-și dorească să fie sănătos pentru el. Mai mult, Damian Drăghici a făcut ceea ce nu credea că va fi vreodată posibil: să pună cariera pe locul doi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Micuțul Andrei a reușit, în doar doi ani și jumătate, să-i schimbe complet viața tatălui său. Damian Drăghici susține că își iubește atât de mult copilul, încât este în stare de orice sacrificiu pentru el. Artistul spune că de data aceasta a putut face lucruri pe care ar fi trebuit să le facă acum 28 de ani, când a devenit tată pentru prima oară.

Damian Drăghici a renunțat la vicii de dragul fiului său: "Eu nu beam un șpriț, beam o cisternă"Damian Drăghici a renunțat la vicii de dragul fiului său: "Eu nu beam un șpriț, beam o cisternă"

„Sunt doi ani și jumătate de când a apărut Andrei, este un miracol în fiecare zi. Nu-mi aduc aminte de nimic de acum 28 de ani, acum văd toate detaliile, de la cum doarme, de la cum mănâncă, la cum spune fiecare cuvânt. Atunci eram disperat după carieră și am pierdut momentele importante, dar acum cu Andrei e altceva”, a spus Damian Drăghici la „Xtra Night Show'.

Am încercat, dar nu-i ușor, după 30 de ani de muncă și de ADHD să te retragi acasă cu soția și copilul, dar tot încerc. A devenit ușor acum să stau cu ei„, a mai spus artistul.

Atunci când a devenit tată, Damian Drăghici a renunțat pentru un an de zile și la carieră, de dragul fiului său, Andrei.

Eu nu beam un șpriț, beam o cisternă înainte să intru pe scenă. S-a făcut o schimbare odată cu venirea copilului pe lume. Vreau o viața sănătoasă, fără mahmureală. A durat ani de zile, eu beam ca să-mi depășesc inhibițiile pe care le aveam pe scenă. Mi-am permis să mă retrag un an de zile și să stau cu copilul', a mai povestit Damian Drăghici.

„Am făcut vasectomie acum 10 ani, dar a fost reversibilă!'

Artistul a recunoscut că nu-și dorea deloc copii, ba chiar a suferit și o vasectomie (n.r. sterilizare masculina) în urmă cu 10 ani.

Îl iubesc pe Andrei ca pe ochii mei din cap. Eu nu am vrut până acum trei ani să fac copii. Am făcut și vasectomie acum 10 ani, dar a fost reversibilă! Experiența cu Andrei m-a făcut însă să-mi mai doresc copii. Dacă acum 25 de ani eram potent financiar aș fi făcut 20 de copii', a mai spus Damian Drăghici la „Xtra Night Show'.

Citește și: Livian de la Puterea Dragostei s-a afișat cu noua iubită! Cum s-au fotografiat în Mykonos

Citește și: Berna de la Puterea Dragostei, noi detalii despre despărțirea de Philip: „Am vrut să cer ordin de protecție’

Citește și: Antonia, primele declarații după ce a fost cerută în căsătorie de Alex Velea:

Damian Drăghici este un tată foarte implicat

În toamna anului 2018, muzicianul Damian Drăghici și-a încercat norocul pentru a treia oară în amor, cerând-o în căsătorie pe Cristina Stroe, după două mariaje eșuate. Se pare că, de data aceasta, artistul a tras lozul câștigător, pentru că femeia mai tânără cu 23 de ani l-a făcut pentru a doua oră tătic.

'Damian m-a ajutat mult cu băiatul nostru, Andrei. Se trezea dimineața și încălzea laptele copilului. Eu eram dărâmată atunci, eram foarte obosită. Nu știu dacă mai vreau alt copil', a spus Cristina Stroe, la aceeași emisiune.

Cine este soția lui Damian Drăghici

Cristina Stroe are 28 de ani, este originară din Râmnicu Sărat și a devenit cunoscută după ce, în 2016, și-a încercat norocul la emisiunea 'Vocea României', cu piesa Aurei Urziceanu, „Dor de viață'.

Mai apoi, tânăra a fost cooptată în trupa Andrei si l-a cunoscut pe Damian Draghici, cu care a colaborat în spectacolele acestuia, potrivit Click!.

Cristina Stroe i-a dăruit artistului un băiețel frumos și sănătos, la începutul anului 2019, astfel că Damian Drăghici a devenit tată pentru a doua oară, la aproape 49 de ani.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter