Anca Țurcașiu a renunțat la carne, dar și la alte alimente: "Cașcavalul și telemeaua nu mai există, pentru mine"

Publicat pe

Anca Țurcașiu este vegetariană de mai bine de 30 de ani, însă abia acum a dezvăluit motivul pentru care a ales să renunțe definitiv la carne. Artista susține că nu a luat această decizie pentru a-și menține silueta. Iată de ce nu mai consumă deloc produse din carne!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu a fost invitată în platoul de la „Vorbește lumea', unde a dezvăluit secretele regimului său alimentar. Vedeta tv a renunțat să mai mănânce carne pentru simplul fapt că nu îi plăcea. În prezent, ea consumă ocazional doar pește.

Anca Țurcașiu a renunțat la carne, dar și la alte alimente: "Cașcavalul și telemeaua nu mai există, pentru mine"Anca Țurcașiu a renunțat la carne, dar și la alte alimente: "Cașcavalul și telemeaua nu mai există, pentru mine"

„N-am fost o carnivoră de fel. Nu a avut legătură cu a fi mai sănătoasă sau a arăta într-un fel. Este un mod de viață această alimentație, dar eu nu dau sfaturi nimănui. Fiecare are anumite pofte, anumite plăceri. Mănânc din când în când pește. Mi-am dat seama că nu-mi place carnea și am renunțat la ea', a spus Anca Țurcașiu, la PRO TV.

De ce a renunțat Anca Țurcașiu la carne de mai bine de 30 de ani

Anca Țurcașiu a mers chiar și la medic pentru a vedea dacă totul este în regulă cu organismul său, iar analizele au ieșit foarte bine. Vedeta a dezvăluit că mănâncă la ore fixe și o singură masă pe zi este mai consistentă.

Citește și: Anca Țurcașiu, în cârje la TV. Ce i s-a întâmplat: „Nu am vrut să mă victimizez'

Citește și: Culisele divorțului dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu. N-au fost la prima încercare: „Totul e deja…'

Citește și: Anca Țurcașiu, primele declarații despre divorț: „Poate că am ieşit şifonată, dar…”

Citește și: Cosmin Natanticu a comentat evoluția Biancăi Drăgușanu la Asia Express: „A zis că e o prostie, că vrea să…”


„Mâncam doar ce puteam alege de pe masă fără carne, pentru că nu-mi plăcea. Ulterior s-a dovedit că analizele mele erau foarte bune și am mers pe drumul ăsta și mă simt foarte bine. Aș vrea să dau timpul înapoi, să mănânc carne dimineața, la prânz și seara și să văd care-i diferența. Este imposibil', a mai continuat artista.


„Am o singură masă mai consistentă, la care mănânc o salată bogată, cu de toate. Am grijă să am în frigider câte puțin din toate, legume, semințe și ton sau alt pește. Prepar la prânz un castron mare de salată. Durează zece minute. În rest, mă descurc cu alte gustări, fructe, etc. Mâncare multă, la ore fixe. Mic dejun consistent, gustare la ora 11:00, masa de prânz la 13:00 – 14:00, gustare la 16:00 și ultima masă la 17:00. Mănânc 5 mese pe zi. Orice medic îți spune: mănânci și slăbești. Dar trebuie să știi ce să mănânci, cât să mănânci și cum. Nimic prăjit, nimic gras, nimic dulce, nimic sărat. Am eliminat complet grăsimile. Cașcavalul și telemeaua nu mai există pentru mine', a încheiat aceasta.

Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre divorț

Anca Țurcașiu și-a luat inima în dinți și a făcut o serie de declarații despre divorțul de medicul Cristian Georgescu, care a avut loc în iulie 2020. Cei doi au pus punct unei căsnicii de 22 de ani, fără a explica vreodată în spațiul public de ce au luat această decizie.

Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe.

Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune’, a mărtuirisit Anca Țurcașiu în emisiunea Poezie și delicatețuri’, găzduită Mircea Dinescu, la Prima TV.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter