De ce nu au ajuns să se căsătorească Delia Matache și Edi Iordănescu: "Nu aș putea să..."

Publicat pe

Delia Matache și Edi Iordănescu s-au despărțit în 2006, când toată lumea credea că se vor căsători. Cei doi au fost un an împreună, dar relația părea foarte serioasă în ochii familiei și ai fanilor, așa că despărțirea lor a surprins pe mulți. Ulterior, Edi Iordănescu a clarificat totul și a spus că niciodată nu s-a pus problema să se însoare cu Delia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Motivul pentru care Delia și Edi Iordănescu și-au spus adio ar fi fost programul foarte încărcat al artistei. La vremea aceea, Delia avea zeci de concerte pe lună, înregistra piese, mergea în emisiuni TV și era mereu plecată de acasă. Se vorbea, la vremea aceea, despre gelozia antrenorului.

De ce nu au ajuns să se căsătorească Delia Matache și Edi Iordănescu: "Nu aș putea să..."De ce nu au ajuns să se căsătorească Delia Matache și Edi Iordănescu: "Nu aș putea să..."

De ce nu au ajuns să se căsătorească Delia Matache și Edi Iordănescu

„Din partea mea, niciodată nu s-a pus în discuție să ne căsătorim. Nu aș putea să mă însor cu o femeie care are asemenea program și să nu apuc să o văd mai deloc.

Mă gândeam cum ar fi stat lucrurile peste câțiva ani dacă rămâneam împreună.

Ea se implica foarte mult în ceea ce făcea, încât abia ajungeam să ne vedem ', a spus, în urma cu mai mulți ani, Edward Iordănescu.

Cinci ani mai târziu, Edi Iordănescu s-a însurat cu Arabella Kapitany și a devenit tatăl unui copil care are 12 ani acum. Între timp, Arabella i-a mai dăruit lui Edi încă doi copii și formează o familie fericită, care păstrează discreția.

Citește și: Delia, declarații sincere despre primul copil:

Citește și: Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica sa și cum a aflat Ruxi că mama ei a pozat în Playboy:'A fost o discuție…'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce lipsește Ioana Maria Moldovan de la Prima TV:„În 19 ani de presă nu s-a întâmplat niciodată’

Citește și: Delia, declarație de dragoste pentru soțul ei, Răzvan Munteanu

Delia și-a găsit fericirea în brațele lui Răzvan Munteanu

În 2012 s-a măritat și Delia și este foarte fericită alături de Răzvan Munteanu. Cei doi reușesc să funcționeze foarte bine în ciuda programelor încărcate și ori de câte ori au ocazia pleacă în vacanțe care mai de care mai exotice.

Totuși, deși își dorește un copil, pe Delia o sperie rolul de mamă.

Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte…

Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur?

Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc', a spus Delia pe acest subiect în podcast-ul Andrei.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă