Georgeta Catrina l-a atacat subtil pe Burlacul Andi Constantin acum că are iubit: "Am ceva mult mai prețios acum"

Publicat pe

Sărutul cu Andi Constantin i-a purtat noroc Georgetei Catrina! Deși Burlacul a eliminat-o din competiție, alt bărbat care a văzut-o la TV s-a îndrăgostit de ea. Așa că Georgeta se laudă acum pe rețelele de socializare cu iubitul său, despre care spune că este mult mai prețios decât Andi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Georgeta Catrina este prima concurentă de la Burlacul care l-a sărutat pe Andi Constantin și, totodată, una dintre cele mai controversate fete din emisiune. A luptat cel mai mult pentru inima Burlacului, dar acesta i-a tăiat elanul și a decis să o elimine din competiție.

Georgeta Catrina l-a atacat subtil pe Burlacul Andi Constantin acum că are iubit: "Am ceva mult mai prețios acum"Georgeta Catrina l-a atacat subtil pe Burlacul Andi Constantin acum că are iubit: "Am ceva mult mai prețios acum"

Georgeta n-a stat prea mult pe gânduri odată ce a ajuns acasă și aseară, după marea finală, a dezvăluit că are un nou iubit. Tânăra a ținut, cel mai probabil, să arate fanilor show-ului că nu plânge în pernă că nu a câștigat ea inima Burlacului pentru că acasă are deja ceva mult mai bun.

'L-am primit și în seara cu finala Burlacului (n.r. trandafirul). Ps: am ceva mult mai prețios acum', a scris Georgeta Catrina pe contul său de Instagram, în dreptul unei fotografii cu un trandafir roșu.

Citește și: Zanni, despre Andreea Antonescu, la Survivor.„Îngâmfată, încrezută. Nu dau doi bani pe ea’

Citește și: Ana Bene este câștigătoarea Burlacul.Ce cadou i-a oferit Andi în schimbul inelului

Citește și: Primele imagini de la nunta Alexandrei Stan.A purtat bocanci și a petrecut cu invitații pe malul mării

Citește și: Scandal între Andreea Antonescu și Sebastian Chitoșcă de la Survivor:„Nu-mi plac oamenii răi. N-am auzit de el ca fotbalist’

De ce a fost eliminată Georgeta Catrina de la Burlacul

Andi Constantin a decis să o elimine pe Georgeta de la Burlacul pentru că nu a simțit că între ei se va putea înfiripa ceva vreodată.

'Îi sunt recunoscător că am avut ocazia să o cunosc, îi sunt recunoscător pentru grija pe care mi-a purtat-o. Dacă ar fi să ne raportăm la primul nostru date, Catrina a evoluat foarte frumos până acum și a înțeles mai multe lucruri despre ea.

La Catrina am simțit dorința ei de a deveni o persoană mai bună și a fost întotdeauna dispusă să asculte și să învețe mai multe lucruri despre ea. Mi-a lăsat impresia că a intrat pe un drum ascendent și dacă s-ar ține de el ar deveni acea persoană de care ar fi mândră. Consider că am greșit față de ea, pentru că nu am avut răbdare să o ascult și să o înțeleg.

Deși îmi recunosc neajunsurile, nu cred că aș putea găsi răbdarea de care avea ea nevoie. Mi-aș dori tare mult să-și dea timp și să-și găsească liniștea, pentru a reușit să-și controleze aceste impulsivități.', a spus Burlacul.

Georgeta Catrina de la Burlacul este dansatoare în club

Georgeta Catrina a fost chiar cea de-a doua concurentă care a primit trandafirul din partea lui Andi Constantin, în prima ediție Burlacul.

Bruneta este o prezență discretă pe rețelele de socializare, dar chiar și așa se pot afla câteva informații despre ea, din descrierea postată pe Facebook. Georgeta este de profesie dansatoare, este originară din Câmpina și locuiește, în prezent, în Ploiești.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter