Mihaela Rădulescu, mesaj dur pentru cei care o jignesc pe rețelele de socializare: „Se adună prea multă mizerie”

Publicat pe

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi și tocmai din această cauză iubește să își țină fanii din mediul online la curent cu tot ceea ce face. Fie ca sunt imagini spectaculoase din vacanțele pe care le petrece în locuri exotice, sau sfaturi pentru admiratorii ei, vedeta este mereu prezentă cu detalii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dar, în ultima vreme, se pare că Mihaela se confruntă cu o problemă, pe care a decis să o facă publică. Vedeta de la ProTV este nemuțumită de faptul că unii dintre fanii ei o jignesc, iar acest lucru o determină să îi blocheze, un lucru care nu îi place deloc, dar nu are încotro, spune ea.

Mihaela Rădulescu, mesaj dur pentru cei care o jignesc pe rețelele de socializare: „Se adună prea multă mizerie'Mihaela Rădulescu, mesaj dur pentru cei care o jignesc pe rețelele de socializare: „Se adună prea multă mizerie'

„Mă gândeam la toți oamenii ăștia triști pe care-i blochez zilnic – femei neiubite și incapabile să se adapteze…, „bărbați care mă jignesc prioritar despre vârstă, tot soiul de starlete porno care intră primele la comentarii, doar-doar le va deschide cineva pagină, diverși comercianți de bitcoins sau care promovează tot felul de păcăleli financiare', a scris Mihaela, pe Instagram.

Mihaela Rădulescu: „N-am nevoie de o participare democratică'

Mai mult decât atât, vedeta de la ProTV își explică gestul. Ea consideră că cei care îi vorbesc urât nu au ce căuta pe paginile ei de socializare, pentru că nu are timp să le explice fiecăruia în parte că nu e bine ce face.

„Cred că pe toți colegii mei de breaslă îi vizitează astfel de personaje. Nu știu cum fac ei, dar eu blochez tot ce mișcă în direcția negativă, tot ce e jignire sau critică stupidă fatza de mine sau fatza de oameni pe care-i prețuiesc. N-am chef de oameni răi sau proști. N-am timp să le explic și nici vreo pornire de-ai aduce pe o cale mai bună.

Îi blochez și pe cei care le dau like celor care mă atacă în vreun fel sau altul. N-am nevoie de o participare „democratică în casă mea, nu mă interesează nici opiniile negative și nici părerile care mă irită, nu vreau urmăritori cu orice preț. My house, my rules. O treaba grozavă, de aplicat și aici, dar și în viață reală', se mai arată în postare.

Citește și: Imagini de la ziua de naștere a Mihaelei Rădulescu! A sărbătorit alături de Felix Baumgartner și fiul ei, Ayan

Citește și: Ce operații estetice are Mihaela Rădulescu: „Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara’

Citește și: Actorul Sean Lock a murit la 58 de ani

Citește și: George Burcea, declarație cu subînțeles despre despărțirea de Viviana Sposub

Mihaela Rădulescu, mesaj dur pentru cei care o jignesc pe rețelele de socializare

La finalul postării, Mihaela Rădulescu le dă un sfat femeilor care o urmăresc pe care le sfătuiește să nu stea niciodată cu un „bărbat mic și neeeducat.

„Și-acum… să continuăm să ne zâmbim unii altora, să ne inspirăm reciproc, să ne susținem unele pe altele, dragi FEMEI puternice și să nu tolerăm în jurul nostru bărbați „mici și needucați. Fără curățenie constanța, se adună prea multă mizerie. Chiar și umană. Va iubesc pe cei care mă inspirați zilnic și va mulțumesc că dați câte un semn de drag, când gândim la fel', a încheiat Mihaela Rădulescu postarea de pe Instagram.

Mihaela Rădulescu revine pe sticlă

Emisiunea Masked Singer România va fi difuzată din toamnă la Pro TV. O echipă de detectivi trebuie să descopere care sunt vedetele care se ascund în spatele a celor mai impresionante măști. Ei bine, cei patru detectivi de la Masked Singer România sunt: Mihaela Rădulescu, Horia Brenciu, Alex Bogdan și Inna. Mihaela Rădulescu este fericită să facă parte din acest proiect.

„Măi, de data asta nu sunt jurat, de data asta sunt „detectiv’. Chiar îmi place că e schimbată ideea, aici mi-am dat seama că e invers decât am făcut toată viaţa. În cariera mea de om de televiziune am avut o listă de invitaţi şi trebuia să caut nişte amănunte din biografia lor şi să văd cine sunt ei. Aici primesc nişte indicii şi trebuie să ghicesc cine-s invitaţii. Deci e exact invers, şi adorabil, şi de şapte ori mai greu’, a spus Mihaela Rădulescu, pentru Click.

Ce operații estetice are Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu a vorbit, de curând, și despre operațiile estetice pe care le-a făcut până acum. Ea spune că s-a obișnuit cu criticile și nu o mai deranjează acest lucru. În plus, spune că ea mereu a fost sinceră în ceea ce privește intervențiile estetice pe care și le-a făcut.

Sunt criticată din mai multe puncte de vedere, dar m-am obişnuit cu asta. De o viaţă e aşa. Nu mai am nici o apăsare, aveam când eram mai tânără. Dacă n-am fi criticaţi în meseria asta, ar însemna că nu prezentăm interes.

Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus şi pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical la doctorul Constantin Stan, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecţii intravenoase, le povestesc pe toate. Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara. Deci, ceea ce am simţit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviinţă să dau explicaţii suplimentare.

Cui m-a întrebat i-am explicat. Cine vrea să povestească şi să inventeze operaţii care n-au existat, aia înseamnă deja răutate şi prostie. Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi şi spre binele nostru. Şi le fac de câte ori o să am chef‘, a dezvăluit vedeta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter