Unde a dus-o fostul Principe Nicolae pe Alina Binder pentru a-i cere mâna: ”Este locul meu preferat din lume!”

Publicat pe

Toată România a urmărit în septembrie 2018 nunta lui Nicholas Medforth-Mills cu Alina Binder, o nuntă de trei zile și trei nopți, ruptă din basme. Recent, fostul Principe Nicolae a dezvăluit și modul romantic în care și-a cerut aleasa în căsătorie, după doi ani de relație.

În ciuda tutoror disputelor dintre fostul principe Nicolae și Casa Regală a României, nunta acestuia cu Alina Binder, actuală Alina de Roumanie, din septembrie, a fermecat o țară întreagă. Exact ca-n basme, cei doi au avut parte de o nuntă mare, cu invitați de seamă și momente magice.

Cum a cerut-o fostul principe Nicolae în căsătorie pe Alina Binder

Nu mai puțin spectaculos a fost modul, dar și locul, în care Nicholas Medforth-Mills a cerut-o în căsătorie pe Alina, așa cum a dezvăluit pentru life.ro. După ce a cerut binecuvântarea părinților tinerei, fostul principe i-a făcut acesteia cadou o vacanță-surpriză în Anglia, la Cornwall, unde pregătise toate detaliile.

fostul principe Nicolae Alina Binder

Nicolae și Alina de Roumanie

'Nu era prima dată când eram acolo cu Alina. Cu un an înainte petrecusem câteva zile în aceleași peisaje superbe. Este locul meu preferat din lume: liniștit, solitar, cu plaje superbe. Am ajuns după vreo patru, cinci ore. Eram lihniți de foame și extrem de obosiți. La hotel însă ne aștepta o cameră plină de flori. Mai mult decât atât, pe un cartonaș era scris Miss de Roumanie, pentru că numele de familie este de Roumanie. (…)I-am propus să ne trezim la răsărit și să mergem pe plajă. Am pus alarma să sune, aveam o sticlă de șampanie special pregătită, și inelul, practic totul era pus la punct. (…)Eu am început să scriu pe nisip, dar Alina era ocupată să facă poze. (râde)', a relatat Nicolae de Roumanie.

 fostul principe Nicolae  Alina Binder

așa arată Corwall, Anglia, locul unde fostul principe Nicolae a cerut-o în căsătorie pe Alina Binder

La rândul ei, Alina Binder a mărturisit că se aștepta să aibă loc o discuție înainte cerută în căsătorie, de aceea gestul iubitului a fost cu atât mai surprinzător. 'Cred că era ora patru și jumătate, cinci dimineața când ne-am trezit. Eram încă buimacă de somn. Dar mărturisesc că răsăritul este superb acolo: o lumină rozalie ireală, magică. M-a vrăjit. (…) Dar când m-am întors și l-am văzut în genunchi, lângă mine, cu mâna întinsă și cu inelul superb în fața mea, am rămas fără răsuflare. Pe nisip scria «Te iubesc. Marry me!» A fost un șoc, am început să plâng și cred că a fost cel mai frumos moment pe care puteam să îl trăim', a mărturisit Alina pentru aceeași publicație.

Foto: Facebook

Citește și:

EXCLUSIV! Imagini pe care nu le-ai mai văzut până acum cu Mădălina Manole și lucruri neștiute despre artistă

Cum arată Raluca Bădulescu fără perucă? Vedeta a trecut printr-o transformare uimitoare

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter