Ajunsă în atenția publicului prin participarea la 'Vocea României', Feli Donose a trecut proba timpului datorită talentului său muzical remarcabil, precum și a ambiției de a realiza tot ceea ce-și propune. Aceeași ambiție grație căreia a reușit să-și schimbe aspectul fizic, în urma unei operații de micșorare a stomacului.

  • Locul nasterii Sebeș
  • Greutate 60 kg
  • Culoarea ochilor verzi
  • Copii o fiică, Nora Luna
  • Mariaje/Relatii Feli are în prezent o relație cu un tânăr care nu este persoană publică, Cătălin, tatăl fetiței ei
  • Facebook Vezi profilul
  • Instagram Vezi profilul

Feli studii


Feli a început liceul în orașul natal, Șebeș, dar a abandonat studiile după primul an.

Cariera lui Feli

Feli a avut norocul de a-și găsi adevărata menire, muzica, încă din adolescență. A debutat cu trupa pop-rock Aliens, unde a fost atât solistă cât și compozitoare, colaborând ulterior cu Edi Schneider cunoscut ca Dj Phantom, pentru ca apoi să se îndrepte spre genul hip-hop, unde a avut colaborări cu Grasu XXL, Puya și Guess Who. În 2012, cariera artistei avea să ia avânt, odată cu participarea la 'Vocea României', unde s-a aflat în echipa lui Marius Moga, ajungând până în semifinale. O altă decizie care i-a consolidat cariera a fost aceea de se lansa solo și de a semna, în 2014, cu HaHaHa Production, casa de producție a lui Smiley, de care o leagă și azi o prietenie profundă. La finalul lui 2015, Feli a lansat melodia 'Creioane colorate', ce s-a bucurat de un real succes. 2017 a fost anul în care artista și-a lansat primul album, 'Eu sunt Feli', iar 2018 anul în care a participat la Selecția Națională Eurovision, unde s-a clasat pe locul al treilea, cu piesa 'Bună de iubit'. Tot în 2018, a fost cooptată ca jurat în emisiunea-concurs 'The Four – cei 4', de la Antena 1.

În 2016, Feli a făcut o operație de micșorare a stomacului, reușind să slăbească peste 30 de kilograme în șase luni.

Familia lui Feli

Feli a avut o copilărie fericită alături de părinții și frații săi mai mari, deși nu a crescut într-o familie cu mari posibilități materiale. Părinții au divorțat când avea 14 ani, în același ani pierzându-și bunica, de care îi este dor și azi. La începutul anului 2018, Feli și-a pierdut și tatăl, cu care avea o legătură specială, în ciuda faptului că la un moment dat nu și-au vorbit vreme de șase ani.

Extrem de discretă cu viața personală, Feli a uimit pe toată lumea în primăvara lui 2018, când a anunțat că este însărcinată. Despre tatăl fetiței pe nume Nora Luna, artista nu a dat extrem de multe detalii, dar se pare că este vorba despre un tânăr care nu lucrează în showbiz. Stabilit de trei ani în afară, Cătălin s-a mutat în România recent, pentru a fi alături de iubita sa.

Feli Donose a născut o fetiţă perfect sănătoasă pe data de 21 noiembrie 2018.

 

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter