Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Frumoasa prezentatoare TV are o carieră de succes şi o familie de care este foarte mândră. Copilăria sa a fost extrem de frumoasă, iar în adolescenţă s-a ambiţionat pentru a avea o viaţă profesională de succes! 

  • Data nasterii 17.06.1986
  • Locul nasterii Oradea
  • Inaltime 1.70
  • Greutate 49 kg
  • Culoarea ochilor Verzi
  • Copii un băieţel, Zian
  • Mariaje/Relatii Este căsătorită cu Andrei Neacşu.
  • Facebook Vezi profilul
  • Instagram Vezi profilul

Ilinca Vandici s-a născut pe 17 iunie 1986 la Oradea. Copilăria şi-a petrecut-o în satul natal, la Măgeşti, acolo unde tatăl său era primar. Familia lor muncea pământul, aveau grijă de gospodărie, aşadar nu le lipsea nimic. 

Cariera Ilincăi Vandici

Ilinca Vandici a câștigat mai multe concursuri de Miss, printre care: Miss Bihor, Miss Mamaia. După participarea să la concursul „Model of the Universe 2004”, unde a câștigat premiul presei, Ilinca primește drept premiu un curs de pregătire în televiziune din partea B1 TV.

În același an, devine prezentatoarea rubricii „Meteo” de la B1 TV.

Ulterior, vedeta s-a afirmat şi mai mult. Ilinca Vandici a fost prezentatoarea show-ului „Bulevard” de la Kanal D, a urmat apoi emisiunea „Stele sub lupa” la Antena 2.

Kanal D este postul care i-a oferit diferite formate, a prezentat „D-Paparazzi”, „Bravo, ai stil”, „Fan Arena” alături de Vladimir Drăghia. 

Familia Ilincăi Vandici

La vârsta de 21 de ani, Ilinca şi-a pierdut tatăl. A trecut prin momente cumplite.  Bărbatul suferea de cinci ani de zile. A stat în internat in spital, medicii l-au monitorizat mereu, însă nu au putut să îl mai ajute.

Ilinca, sora ei şi mama au suferit tare mult la decesul acestuia. El era stâlpul familiei, cel pe care se bazau ele. Ilinca a trecut prin momente dureroase atunci. Se afla în Bucureşti, iar mama sa a chemat-o de urgenţă acasă, să îşi vadă tatăl. La câteva ore după ce au vorbit, tatăl acesteia a murit, după ce şi-a luat rămas bun. 

Căsnicia Ilincăi Vandici

16 octombrie 2017 a fost o zi specială pentru Ilinca Vandici. Vedeta şi alesul inimii sale au decis să păşească în faţa altarului. Evenimentul a fost şi mai special, a avut loc şo botezul fiului lor.

Ilinca Vandici a avut o apariție spectaculoasă la biserica nouă din Tunari. Rochia ei de mireasă nu a fost deloc una obișnuită, prezentatoarea a ales o ținută retro, cu multe perle, creația unui designer cunoscut. 

Imediat după cununia religioasă, Ilinca Vandici și-a creștinat băiețelul, pe Zian Ioan, s-a schimbat în altă rochie și a mers să-i întâmpine pe cei 500 de invitați la restaurantul unde a avut loc petrecerea.

 

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter