Dorian Popa are sute de mii de ani care îi urmăresc zilnic activitatea în mediul online. Este energic, mereu vesel şi pregătit de acţiune, cântăreţul are o poveste interesantă de viaţă!

  • Data nasterii 08/07/1988
  • Locul nasterii Constanţa
  • Inaltime 1,84
  • Greutate 80
  • Culoarea ochilor Caprui
  • Mariaje/Relatii Într-o relaţie cu Claudia Iosif.
  • Facebook Vezi profilul
  • Instagram Vezi profilul

Copilăria lui Dorian Popa


Dorian Popa s-a născut pe 7 august 1988 în Constanţa.  Artistul a mărturisit că părinții lui s-au despărțit când era mic. Deși nu a avut o copilărie grea, la un moment dat a rămas doar cu mama lui, cunoscând o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar.

„Problemele mele de familie, mie nu îmi e ruşine să vorbesc despre ele. Mama m-a crescut, de  când aveam eu 14 ani, iar ai mei s-au despărţit şi din cauza unei gândiri nepotrivite ale tatălui meu. Nu am mai putut ţine legătura cu el. El încerca să ne impună să nu mai vorbim cu mama şi nu mi s-a părut normal, atâta timp cât mama nu ne-a cerut asta. Ne-a spus că nu mai pot continua ca familie. Eu sunt mama, el este ăsta, şi separaţi suntem aceeaşi oameni pentru voi. Asta mi-a spus mama. Nu am putut să ţin legătura pentru că mi s-a părut deplasat ca el îmi interzicea să vorbesc cu mama mea. De ce aş vrea să vorbesc cu un om care îmi interzice să vorbesc cu cea care mi-a dat naştere?”, a spus Dorian Popa.

Debutul lui Dorian Popa

Dorian a fost unul dintre puținii tineri selectați la preselecții, la Pariu cu viaţa, și s-a bucurat foarte mult, mai ales că trecea printr-o perioada mai dificilă.

În perioada respectivă a trebuit să mă împart între București și Constanța, întrucât bunicii mei au avut probleme de sănătate și a trebuit să-i internez în spital, ceea ce mi-a îngreunat pregătirea pentru casting. 

Încă de când mi-am cunoscut colegii la casting mi-am dat seama că, dacă voi avea șansă să lucrez cu ei mai departe, o să fie o experiență de neuitat!”

Cariera lui Dorian Popa

După succesul Pariu cu viaţa, Dorian Popa s-a lansat în industria muzicală. Acum lansează hit după hit.

Dorian Popa s-a accidentat într-o emisiune TV

Cântăreţul Dorian Popa (30 de ani) a primit un nou job la Antena 1, după ce s-a accidentat grav la picior în timpul competiţiei „Ultimul trib şi a trebuit să revină urgent în Bucureşti pentru recuperare.

Aşadar, Dorian Popa este co-prezentatorul lui Dan Capatos (45 de ani) la „Xtra Night Show, de luni, 24 septembrie, de la ora 23.00. „Logic că mă vedeam măcar până în finala «Ultimul Trib», însă Dumnezeu se pare că a avut alt plan pentru mine, plan pe care am decis să îl înfrunt cu acelaşi optimism şi cu aceeaşi energie pe care le-am avut dintotdeauna. Mă bucur că am avut parte şi de reversul proverbului «Un rău nu vine niciodată singur» şi că din această întâmplare tragică am ajuns prezentator la «Xtra Night Show», spune Dorian Popa.

Dorian Popa se căsătoreşte?

Dorian Popa a fost invitat la Interviurile VIVA!. Artistul a povestit despre copilăria şi adolescenţa sa, dar şi despre planurile de căsătorie pe care le are cu Claudia Iosif, iubita sa. O vor face doar de dragul unui copil.

„Nu ştiu dacă o să facem chestia asta ca plăcere a noastră, ci ca o necesitate în cazul în care va apărea un copilaş sau familia noastră se va dezvolta. Este ciudat ca un copil să nu aparţină unei familii, dar nu este ciudat ca un cuplu, dacă nu are copil, să nu fie căsătorit. Nu mai cred în chestia asta.

Nevastă îi pot spune iubitei numai dacă am scris cu un pix albastru pe o hârtie albă? A fost şi inelul, s-a rătăcit. Noi suntem un cuplu foarte deschis.”, a spus Dorian Popa exclusiv la Interviurile VIVA!.

Dorian Popa şi Claudia muncesc foarte mult în această perioadă. Au o mulţime de proiecte. Se gândesc mereu la viitorul lor. Tocmai de aceea au investit bani într-o casă pe care şi-o doreau de mult.

Foto: Facebook

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter