Este unul dintre cei mai iubiți actori din România și mulți l-ar desemna drept cel mai simpatic prezentator tv. Grație unei spontaneități ieșite din comun, emisiuni precum 'Românii au talent' și 'Vocea României' nu ar mai fi la fel fără Pavel Bartoș. Dar viața și cariera sa înseamnă mult mai mult decât aceste două formate tv de succes.

  • Data nasterii 01/20/2019
  • Locul nasterii Miercurea Ciuc
  • Inaltime 1,71
  • Culoarea ochilor verzi
  • Copii Eva, Rita și Sofia
  • Mariaje/Relatii Pavel Bartoș este căsătorit din 2003 cu Anca
  • Facebook Vezi profilul
  • Instagram Vezi profilul

Pavel Bartoș studii

Pavel Bartoș a absolvit Colegiul Național din Miercurea Ciuc și Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, Facultatea de Teatru.

Cariera lui Pavel Bartoș

Și-a început cariera ca actor la Teatrul de păpuși Puck din Cluj (1993-1994), continuând la  Teatrul Național din Cluj și Teatrul de Nord din Satu Mare. În 1999 a obținut un post de actor la Teatrul Național din Timișoara și la Teatrul Maghiar de Stat Csicky Gergely, colaborând totodată cu Opera Română din Timișoara. În 2001 a intrat în trupa Teatrului Odeon din București. În aceeași perioadă a început să cocheteze cu televiziunea, prin participarea la diverse emisiuni de divertisment, cum ar fi matinalul TVR 1 'Buna Dimineața România', unde a fost prezentator vreme de un an sau emisiunea 'Căsătorie în direct' (PRO TV), unde a fost coprezentator.
2004 a reprezentat debutul său în telenovele și seriale, actorul având roluri în 'Numai iubirea',  „Păcatele Evei', 'Aniela', 'Îngerașii', 'Iubire ca în filme'. Consacrarea absolută i-au adus-o emisiunile 'Românii au talent' și 'Vocea României', al căror prezentator este.

Familia lui Pavel Bartoș

Pavel Bartoș și-a petrecut copilăria la Miercurea Ciuc, într-o familie numeroasă, cu încă trei frați. O copilărie 'friguroasă', cu zăpezi din septembrie, unele lipsuri, dar frumoasă, plină de jocuri și de conversații în limba maghiară, pe care actorul a învățat-o pentru a se înțelege cu partenerii săi de joacă. Pavel este căsătorit din 2003 cu Anca, sursa sa de echilibru și omul pe care se bazează în orice. Cei doi au împreună trei fetițe, Eva , Rita și Sofia.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă