Cine este și cum arată iubita lui Livian de la Puterea Dragostei. În ce ipostază tandră s-au fotografiat

Publicat pe

Cum arată iubita lui Livian Pop. Notorietatea lui Livian a crescut după ce a participat la Puterea Dragostei. În cadrul emisiunii, fiul lui Nelson Mondialu a format un cuplu cu Bianca Comănici, însă cei doi s-au despărțit. Acum, Livian e mai fericit ca niciodată pentru că și-a găsit liniștea în brațele frumoasei lui iubite, Alexandra.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Livian Pop a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Puterea Dragostei și chiar a fost desemnat câștigătorul sezonului doi al emisiunii de la Kanal D, alături de Bianca Comănici. Ei bine, cei doi au format un cuplu în casa Puterea Dragostei, însă povestea de iubire dintre ei s-a destrămat, iar fiecare și-a văzut de viața lui după ce terminarea show-ului.

Cine este și cum arată iubita lui Livian de la Puterea Dragostei. În ce ipostază tandră s-au fotografiatCine este și cum arată iubita lui Livian de la Puterea Dragostei. În ce ipostază tandră s-au fotografiat

Livian Pop și-a găsit liniștea și fericirea în brațele superbei sale iubite, Alexandra. Fiul lui Nelson Mondialu este mai fericit ca niciodată și pare că a uitat-o definitiv pe Bianca Comănici. Nu se știe încă de cât timp sunt împreună Livian și iubita lui, dar tânărul pare că își dorea să renunțe la viața de burlac. Dacă până acum Livian își petrecea timpul cu animăluțele sale de companie: un papagal și o veveriță, iată că soarele a strălucit pe strada lui și acum are o iubită superbă.

Citește și: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, mărturisiri șocante despre relația cu Livian:„Tatăl lui mi-a propus să mă prostituez'

Citește și: Cum s-a născut rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu:„Agresivitatea te deranjează și trebuie să…'

Citește și: Andreea Marin, despre asemănarea dintre ea și Lavinia Pârva:'Niciun om întreg la minte…'

Citește și: Imagini de colecție de la nunta cuplului Andra – Cătălin Măruță.Au împlinit 13 ani de căsnicie

Cine este și cum arată iubita lui Livian de la Puterea Dragostei

Livian Pop este mai fericit ca niciodată alături de iubita lui, Alexandra. Cei doi petrec foarte mult timp împreună, relația lor fiind din ce în ce mai serioasă. Acest lucru se poate observa și din postările lor de pe rețelele sociale. Recent, Alexandra a publicat o imagine pe Instagram, în care ea și Livian se țin de mână. De asemenea și descrierea a atras atenția. Iubita lui Livian a scris în dreptul imaginii: „Mai puternici împreună'.

Fiul lui Nelson Mondialu nu a stat foarte mult pe gânduri și a distribuit la rândul lui respectiva imagine pe contul lui personal de Instagram. În plus, nu mult a trecut de când Livian și iubita lui și-au petrecut vacanța în Grecia, pe insula Mykonos, una dintre cele mai căutate destinații de vacanță din această vară. Pare că acesta este primul sejur pe care cei doi îl l-au petrecut împreună.

Bianca Comănici a pierdut procesul cu Livian și Nelson Mondialul

Bianca Comănici, fosta iubită a lui Livian, a decis în urmă cu doar câteva luni să îl dea în judecată pe fostul său iubit. Tânăra și-a anunțat fanii că a pierdut procesul, deși susține că a fost denigrată și atacată în repetate rânduri și de Livian și de tatăl bărbatului. Mai mult decât atât, tânăra este nevoită să plătească 4.800 de lei cheltuieli de judecată, după ce instanța nu i-a oferit câștig de cauză.

„Respinge cererea în judecată formulată de reclamanta Comănici Bianca Maria, în contradictoriu cu pârâții P.N.S și P.N.L, având ca obiect ordonanța președențială.

Obligă reclamanta la plata sumei de 4800 de lei, în favoarea pârâților, cu titlu de cheltuieli de judecată, cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunțare…Deci eu trebuie să plătesc când eu sunt făcută ferfeliță și… E perfect normal. Se acceptă‘, a transmis Bianca Comănici, fosta iubită a lui Livian de la Puterea Dragostei.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter