Cum a reușit Theo Rose să învingă anxietatea: „M-am simțit lăsată deoparte, neînțeleasă și părăsită”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Rar se poate spune asta despre o persoană publică, dar Theo Rose chiar a reușit performanța de a fi plăcută de toată lumea. Și e doar meritul ei, întrucât are o naturalețe și o carismă care te cuceresc imediat! Mereu zâmbitoare, populară, cu replici amuzante, dar și tăioase, Theo este o femeie care nu-și ascunde nici greutățile și nici defectele, și tocmai asta o face cu adevărat specială!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pare că ești hiperactivă. Timp de odihnă, concret, mai ai? Te întreb pentru că există o strânsă legătură între stările de anxietate și oboseală, lipsă de odihnă. Eu însămi trec prin asta… La tine cum este?

Hmmm… Am început să fiu mai atentă la asta. Să-mi fac timp și pentru odihnă. A fost un an și jumătate de muncă fără oprire și cu episoade anxioase care mi-au îngreunat existența. Dar de curând m-am întors din vacanță, din prima vacanță pe care mi-am permis-o vreodată, în afară de cele impuse de sistemul școlar. (râde) Am înțeles că sănătatea este pe primul loc și am început să mă îngrijesc de ea. Mai stau și locului când simt că e prea mult.

Cum a reușit Theo Rose să învingă anxietatea: „M-am simțit lăsată deoparte, neînțeleasă și părăsită'/ EXCLUSIVCum a reușit Theo Rose să învingă anxietatea: „M-am simțit lăsată deoparte, neînțeleasă și părăsită'/ EXCLUSIV

Theo Rose: „Butonul e unul de panică și fix asta generează atunci când retrăiesc acea frică'

Știu că ai mai vorbit despre asta, dar peste 70% din populație se confruntă cu anxietatea. Cum ai descoperit că
suferi de anxietate? Care au fost primele semne și cum ți-ai dat seama că este, de fapt, o problemă serioasă?

A început în momentul în care un buton a fost apăsat. Acel buton a apărut în copilărie, când se construia această fată,
Theodora, cu bune și cu rele. Butonul e unul de panică și fix asta generează atunci când retrăiesc acea frică. Într-un moment al vieții, acum trei ani, m-am simțit lăsată deoparte, neînțeleasă și părăsită. N-am știut încotro s-o apuc și
nici nu nimerisem chiar bine, într-un proiect care apasă constant „butonul, așa că mintea mea a creat niște situații
mult mai grave decât erau, de fapt. Anxietatea este o problemă cu care nu ai cum să te joci!

Citește și: Theo Rose a mers de urgență la medic.Ce probleme are după ce s-a vindecat de COVID-19

Citește și: Theo Rose, despre relația cu iubitul ei:„Ne certăm în fiecare zi!'

Citește și: De la ce pornesc certurile între Viviana Sposub și George Burcea și cine cedează:„Eu mă aprind cel mai repede'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată fratele Roxanei Ciuhulescu. Felix e mai înalt decât ea:„A avut grijă de mine mereu'

Theo Rose: „Psihoterapia e minunată'

În ce a constat, mai exact, terapia, pentru tine?

Psihoterapia e minunată. Cred că este foarte important, în schimb, să găsești persoana potrivită pentru tine. Psihoterapeuta mea, căreia îi mulțumesc cu Cerul și cu Pământul, m-a înțeles, mi-a pus întrebările potrivite și a simplificat noțiunea de anxietate pentru mine. Din momentul în care anxietatea nu m-a mai speriat și a devenit un episod firesc al vieții mele, am reușit să o controlez.

Theo Rose: „Nu sunt complet vindecată'

Se poate spune că te-ai vindecat, definitiv, de anxietate? Sau acum apar mai rar aceste episoade și le controlezi mai bine?

Nu sunt complet vindecată. Mai am episoade, dar mult mai blânde, pe care știu cum să le tratez acum. Le las să existe și urmăresc cu atenție tot, ca să înțeleg ce vor ele să îmi transmită. În general, anxietatea este o reacție a organismului la ceva din mediul care te înconjoară, cu care nu ești într-o bună conexiune.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE DECEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter