Avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian face acuzații foarte grave în cazul morții interpretului: „Categoric au fost șterse probe!”

Publicat pe

Avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian susține că au existat nereguli foarte grave în cazul morții interpretului. Ies la iveală noi detalii despre moartea marelui artist Petrică Mîțu Stoian. Acesta s-a stins din viață la începutul lunii noiembrie, în urma unui șoc septic. Acesta urma un tratament post-COVID la o clinică din Reșița. Avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian, Carmen Obâșanu, consideră că au existat nereguli grave, care ar fi putut să îi provoace decesul prematur.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Vestea conform căreia Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață la doar 61 de ani a șocat o țară întreagă. Acesta a decedat la scurt timp după ce i-a fost administrat un tratament hiperbaric la o clinică privată din Reșița. Procurorii s-au autosesizat în acest caz și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Acum, avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian, Carmen Obârșanu, vine cu noi dezvăluiri. Aceasta susține că au existat nereguli grave în privința morții lui Petrică Mîțu Stoian.

Aceasta a făcut o serie de afirmații extrem de dure la adresa clinicii în care interpretul a fost internat pentru tratamentul hiperbaric. Carmen Obârșan susține inclusiv că fișa medicală a fost falsificată.

Citește și: Petrică Mîțu Stoian a câștigat, post-mortem, procesul în care era acuzat de furt intelectual.Ce au decis judecătorii

Citește și: Sora lui Petrică Mîțu Stoian, prima reacție după ancheta de la clinica privată:”El a murit cu zile”

Citește și: Viviana Sposub de la Bravo, ai stil!, despre George Burcea:„De un an și trei luni aștept să divorțeze!'

Citește și: De ce Codin Maticiuc joacă întotdeauna roluri în care este bătut:„Totul mi se trage de la…'

Avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian face acuzații foarte grave în cazul morții interpertului

Carmen Obârșan a făcut o serie de declarații foarte dure cu privire la moartea interpretului. Aceasta susține că inclusiv fișa medicală a artistului a fost falsificată. Ea este de părere că medicii de la clinica privată din Reșița au comis nereguli foarte grave în ceea ce privește tratamentul hiperbaric.

„Acolo a fost un cumul de malpraxis începând cu clinica unde s-a completat fişa bolnavului.Ulterior, după ce s-a întâmplat evenimentul, s-a completat fişa, aşa rezultă din declaraţia medicului. Fişa aceea medicală nici nu a fost completată. Aşa cum apar datele, e clar că a fost contrafăcută (fişa medicală). Niciodată o analiză nu este cu două valori. Ori are 2, ori are 3, vă spun despre INR. Medicul a citit pe Internet că valoarea pentru fibrilaţii este între 2 şi 3 şi a trecut şi dânsul pe fişă 2 linioară 3.', a declarat Carmen Obârşanu pentru  România TV.

Carmen Obârșanu: „Categoric au fost șterse probe'

Mai mult decât atât, avocata familiei este de părere că au fost șterse multe probe cu privire la moartea lui Petrică Mîțu Stoian.

„Au fost nereguli foarte grave. Categoric au fost şterse probe! Gândiţi-vă în urma tratamentului cu anticoagulante pe care-l lua Mîţu Stoian trebuia să facă o analiză. Acela este INR-ul. În situaţia lui Mîţu Stoian era rezultatul ori 2, ori 3. Medicul a trecut 2-3. Păi dacă nu ai analiza în faţă, tu iei aproximativ că aşa ţi-a spus pacientul?', a continuat ea.

Avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian cere reaudierea medicilor

Aceasta este convinsă că moartea lui Petrică Mîțu Stoian a fost provocată de tratamentul hiperbaric de la clinica din Reșița. Carmen Obârșanu este de părere că declarațiile oferite în primă fază de medici au fost generale și cere reaudierea lor.

„O să cer reaudierea. Când a fost audiat medicul, ca şi ceilalţi medici, toţi au vorbit la modul general. Ce trebuia să se facă. Pe mine mă interesează să spună martorul ce a făcut anume, dar în toate declaraţiile lor se precizează ce trebuia să se facă.', a afirmat ea pentru sursa citată.

Ba mai mult decât atât, acesteia i se pare de neexplicat faptul că interpretul nu a fost consultat la plămâni imediat după ce s-a întors din camera hiperbarică.

„Dumnevoastră credeţi că e normal să vină cineva dintr-o potenţială traumă, din camera hiperbară şi să nu i se pună un stetoscop şi să nu-i asculte plămânul? Niciunul dintre medici până la spitalul din Reşiţa nu s-a uitat la plămân şi la analize. Măcar unul dintre medicii audiaţi a spus că nici nu i-a văzut dosarul! Cum nu i-aţi văzut dosarul medical care era în braţele pacientului? Cum e posibil?', a mai explicat avocata. 

Un fragment din contractul încheiat între interpet și clinică

Aceasta a făcut public inclusiv un fragment din contractul încheiat între Petrică Mîțu Stoian și clinica din Reșița. Aceasta susține că nu este normal un asemenea subpunct, mai ales din partea unor medici.

„Serviciile medicale vor fi exclusiv de recuperare medicală şi constau în cazare şi trei mese pe zi. Deci în asta constau serviciile medicale! Parcă nici nu vorbeau româneşte!', a dezvăluit Carmen Obârşanu. 

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter