Totul despre relația dintre Marius Moga și fratele lui, Iulian: "De când era mai mic, era mai echilibrat"

Publicat pe

Marius Moga și fratele lui, Iulian, sunt extrem de talentați amândoi, dar, cu toate acestea, mezinul familiei nu se bucură de aceeași notorietate. Cu toate acestea, Iulian scoate videoclipuri pe bandă rulantă și are o carieră în ascensiune. Iată ce relație există între frații Moga și cum se face că nu au colaborat până acum la proiecte de televiziune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marius Moga și fratele lui, Iulian, provin dintr-o familie cu talente artistice – străbunicul lor a compus pentru un ansamblu folcloric, tatăl a cântat la chitară, iar mama lor a fost pasionată de canto. Nu e de mirare, așadar, că amândoi frații au ales o carieră în domeniu. În timp ce Marius scoate hituri pe bandă rulantă, fratele lui este unul dintre cei mai talentați regizori de videoclipuri, iar în anii din urmă a colaborat și în proiecte de televiziune.

Totul despre relația dintre Marius Moga și fratele lui, Iulian: "De când era mai mic, era mai echilibrat"Totul despre relația dintre Marius Moga și fratele lui, Iulian: "De când era mai mic, era mai echilibrat"

Totul despre relația dintre Marius Moga și fratele lui, Iulian

Marius Moga, cunoscut la începuturile carierei și ca Micul Mozart, nu mai are nevoie de nicio prezentare, performanțele sale pe plan muzical fiind bine-cunoscute. La fel de talentat în domeniul lui este însă și Iulian, fratele său mai mic, un apreciat regizor de videoclipuri.

Acesta profesează din 2002 și, în timp, și-a extins raza de acțiune și în domeniul producțiilor de televiziune, cel mai cunoscut proiect regizat de el fiind Masked Singer. Cu toate acestea, Marius Moga și fratele lui, Iulian, nu au colaborat niciodată într-o emisiune de divertisment.

Citește și: De ce nu își expune Marius Moga fiica pe rețelele de socializare: „Seamănă mai mult cu Bianca”. Ce spune despre al doilea copil / EXCLUSIV

Citește și: Cum a început relația dintre Marius Moga și soția lui, Bianca Lăpuște:'A fost dragoste la prima vedere'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce a refuzat Marius Moga să producă piesa „Dragostea din tei':'Nu a fost o decizie proastă'/ EXCLUSIV

Citește și: Delia și-a dus nepoții în culise la X Factor. Copiii Oanei Matache au asistat la repetiții

Citește și: Cristina Ciobănașu are un nou iubit?S-a fotografiat în ipostaze apropiate, cu un tânăr

Dacă pe scena muzicală formează un cuplu de succes, cei doi frați încă nu și-au încercat norocul în televiziune, deși ambii sunt implicați în acest gen de proiecte.

„Noroc cu Smiley. Dar chiar noroc, vorbesc serios. El m-a susținut. Noroc cu el că mi-a dat mulți bani și am putut să fac clipuri mișto. Și pentru că sunt obligați practic. Unul îmi este frate, iar unul e frate vitreg și era dubios să nu mă susțină. Cu Marius am colaborat doar la videoclipuri, dar la proiecte TV încă nu, așteptăm', a declarat Iulian Moga pentru EVZ.

Cel care a dezvăluit motivul pentru care cei doi frați nu vor să lucreze împreună în acest domeniu este chiar bunul lor prieten, Smiley.

„Nici nu își doresc să lucreze împreună. Bine, eu nu îmi doresc. Eu îmi doresc cu Iulian, dar nu mi-aș dori să fiu cu amândoi niciodată. Iulian este mai echilibrat. De când era mai mic era mai echilibrat decât Marius. Așa mi se pare mie', aspus Smiley pentru sursa citată.

Iulian Moga, sfaturi de parenting de la Smiley

Marius Moga și fratele lui, Iulian, au o relație apropiată, însă cel care s-a grăbit să-i dea sfaturi de parenting mezinului familiei Moga a fost tot Smiley, proaspăt tătic. În timp ce Marius are o fiică superbă cu Bianca Lăpuște, în vârstă de 6 ani, fratele lui, Iulian, se pregătește abia acum să devină tată.

„N-am ce sfaturi să-i dau, că și eu acum învăț. Doar să rămână calm. În orice situație, spui „ai dreptate, draga mea', chestii de bază', a mai spus Smiley pentru EVZ.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter