Unde lucrează fiica lui Aurelian Preda. Anamaria Rosa: "E total diferit"

Publicat pe

Fiica lui Aurelian Preda și-a luat viața în propriile mâini și a învâtat să se descurce de una singură. După moartea artistului, Anamaria Rosa a trecut prin momente cumplite, dar a găsit puterea de a merge mai departe. Tânăra s-a angajat, dar lucrează într-un domeniu total diferit de cel al muzicii. Despre ce este vorba?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Rosa a suferit foarte tare după ce tatăl său, interpretul de muzică populară Aurelian Preda s-a stins din viață. Deși a moștenit talentul regretatului artist, pandemia de coronavirus i-a dat mari bătăi de cap acesteia. Tânăra de 21 de ani lucrează într-un domeniu total diferit de cel artistic.

Unde lucrează fiica lui Aurelian Preda. Anamaria Rosa: "E total diferit"Unde lucrează fiica lui Aurelian Preda. Anamaria Rosa: "E total diferit"

De când s-a stins din viață artistul, Anamaria Rosa a rămas singură pe lume. Tânăra a intrat în depresie și a avut parte de momente dureroase, având în vedere că a rămas în casa unde a locuit ani la rând alături de celebrul artist. Într-un final, Anamaria Rosa și-a făcut curaj să doarmă în camera tatălui său.

Citește și: Fiica lui Aurelian Preda are un nou iubit. Anamaria Rosa se iubește cu un interpret de muzică populară:„Locuim împreună de câteva luni'

Citește și: Fiica lui Aurelian Preda o ţine dintr-o supărare în alta.În plin scandal sexual, Anamaria Rosa a fost părăsită şi de iubit!

Citește și: De ce Codin Maticiuc joacă întotdeauna roluri în care este bătut:„Totul mi se trage de la…'

Citește și: Sora lui Petrică Mîțu Stoian, prima reacție după ancheta de la clinica privată:„El a murit cu zile'

Unde lucrează Anamaria Rosa Preda

Fiica lui Aurelian Preda a rămas singură pe lume. Tânăra a trecut printr-o depresie și a plecat câteva luni în Italia, la mama ei,iar când s-a întors a decis să-și ia viața în piept. Anamaria s-a angajat într-un domeniu care nu are legătură cu muzica.

Lucrez la cazinou, e total diferit, e ca o prezentare de joc, sunt dealer la masa de joc. Am un an de zile de când lucrez în acest domeniu. Pur și simplu trebuia să știu limbi străine. Iar eu știu italiană și limba engleză. Am intrat acolo, asta e de bază. E în București, e o companie mai mare, doar că am intrat și în domeniul ăsta și chiar îmi place”, a spus Anamaria Rosa pentru Ciao.ro.

Anamaria Rosa l-a visat pe Aurelian Preda

Tânăra a reușit să meargă mai departe și să își trăiască viața, păstrând toate amintirile frumoase cu tatăl său. Recent, Anamaria Rosa a mărturisit că și-a visat tatăl și știe că acesta o veghează și protejează. Fiica artistului s-a obișnuit cu ideea că Aurelian Preda nu mai este lângă ea, dar îi este greu în perioada sărbătorilor de iarnă.

Se simte practic că tata mă veghează de acolo de sus. Pentru că altfel aș fi picat de tot, mai ales în perioada cu depresia. Și orice probleme am avut am reușit să le rezolv doar rugându-mă și gândindu-mă la el. L-am visat pe tata. Doi ani de zile nu am reușit să dorm deloc în cameră la el. Dar acum pot să fac chestia asta! M-am obișnuit cu ideea dar este foarte greu, îi simt lipsa, mai ales acum, în perioada sărbătorilor, nu mai reprezintă nimic pentru mine”, a mai spus fiica lui Aurelian Preda.

Ce avere i-a lăsat Aurelian Preda fiicei sale

Aurelian Preda a murit la vârsta de 47 de ani după o lungă suferință din cauza unei boli crunte. Artistul a pierdut lupta cu cancerul și s-a stins din viață la o clinică din Viena. Anamaria Rosa i-a călcat pe urme tatălui său și cântă muzică populară. În ceea ce privește moștenirea lăsată, Anamaria a declarat că a pe lângă cântecele cu el, ea a rămas cu casa în care locuia împreună cu tatăl ei.

Pe lângă muzică, nu dispun de nicio avere prea mare. Pentru că tatăl meu a făcut un credit bancar acum cinci ani de zile, eu am rămas cu casa respectivă. Și practic aceasta este toată averea din punct de vedere material, pe care o dețin în continuare„, a mai spus tânăra.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter