Gabriela Cristea este una dintre cele mai populare vedete de la noi, cu o carieră în televiziune care se întinde pe mai bine de 20 de ani. Devenită celebră cu emisiunea 'Noră pentru mama', bruneta nu a avut parte de o viață personală la fel de norocoasă ca cea profesională. Totul e bine când se termină cu bine, Gabriela Cristea găsindu-și împlinirea într-un final și pe acest plan.

  • Data nasterii 26.03.2019
  • Locul nasterii Oltenița
  • Inaltime 1,71 cm
  • Culoarea ochilor verzi
  • Copii O fetiță născută în 2017, Bella Victoria Margot, și o a doua ”pe drum”
  • Mariaje/Relatii În 2008 s-a căsătorit cu Marcel Toader, de care a divorțat în 2013. În 2015 i-a spus ”da” la Starea Civilă lui Tavi Clonda.
  • Facebook Vezi profilul
  • Instagram Vezi profilul

Gabriela Cristea studii

Gabriela Cristea a absolvit în 1993 Liceul de Coregrafie nr 1 din București, ulterior absolvind Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA, pentru ca mai apoi  să se specializeze prin Comunicare neurolingvistică – Facultatea de Sociologie și Comunicare diplomatică pe lângă Ministerul Afacerilor Externe.

Cariera Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea a debutat la TVR1, în 1994, ca prezentator al concursului Eurovision. Până în februarie 1996 a prezentat diverse emisiuni matinale și de divertisment la Tele 7abc, iar apoi până în iulie 2000 a lucrat la Pro TV ca PR Manager și prezentator. În perioada noiembrie 2000 – iulie 2005 a fost prezentator de știri sportive și co-prezentator al unei emisiuni matinale la B1 TV. Din anul 2007 până în 2012 a lucrat la postul Kanal D, devenind exterm de populară ca prezentatoare a emisiunii reality-show Noră pentru mama, redenumită ulterior Te vreau lângă mine. Cea mai recentă colaborare a fost cu Antena Stars, pentru Te iubesc de nu te vezi.

Familia Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea a avut o relație turbulentă cu părinții săi, iar copilăria ei nu a fost una idilică. În 2008 s-a căsătorit cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorțat în 2013 cu scandal, separarea transformându-se într-un război mediatic. În același an și-a cunoscut, însă, marea dragoste, în persoana lui Tavi Clonda, cu care și-a unit destinele la Starea Civilă în 2015. Cuplul are o fetiță năcută în toamna lui 2017, Bella Victoria Margot, iar o a doua pe cale să se nască, ocazie cu care cei doi au amânat nunta plănuită.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter