Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite, sezonul 10. Chef Sorin Bontea are cei mai mulți concurenți

Publicat pe

Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite, sezonul 10. În ediția de ieri-seară, telespectatorii au aflat cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite, sezonul 10. Nouă concurenți se vor lupta astăzi pentru a prinde un loc în marea finală, unde se va decide cine este noul câștigător Chefi la cuțite. Iată cine sunt aceștia și din ce echipe fac parte!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite, sezonul 10. Ieri-seară, după un duel cu multe emoții, din echipele chef Bontea și chef Scărlătescu au mai plecat doi concurenți – Mădălina Crețan (aka Lady Nosfe) și Titus Antonescu. Chef Sorin Bontea are nu mai puțin de 5 concurenți în semifinală – Paco, Gabriel Drăgușanu, Gigi Nicolae, Florica Boboi și Titus Antonescu, iar chef Dumitrescu și chef Scărlătescu – câte 3 concurenți. În această seară vom afla care sunt concurenții care vor intra în marea finală. Iată cine sunt semifinaliștii!

Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite, sezonul 10. Chef Sorin Bontea are cei mai mulți concurențiCine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite, sezonul 10. Chef Sorin Bontea are cei mai mulți concurenți

Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite, sezonul 10. Raluca Todea

Raluca Todea a fost surpriza serii, concurenta reușind să ia singurul punctaj de 15 cu un burger vegan. Chiar dacă nu este bucătar de meserie, Raluca Todea a dat dovadă nu o dată de inventivitate, preparatele ei fiind apreciate de cei trei chefi. Concurenta lui chef Dumitrescu s-a calificat astfel fără emoții în semifinală.

Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite, sezonul 10. Florica Boboi

Și Florica Boboi a fost o surpriză frumoasă, concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea calificându-se, de asemenea, în semifinală. Bucătar de meserie, concurenta lucrează în Paris și, de-a lungul competiției, a surprins nu o dată cu preparatele sale, iar în preselecții a făcut furori cu risotto-ul ei cu fructe de mare.

Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite, sezonul 10. Adrian Stroe

Adrian Stroe este cuțitul de aur al lui chef Cătălin Scărlătescu și ieri-seră s-a calificat în semifinală cu 12 puncte, primind, paradoxal, un punctaj mai mic chiar de la chef Scărlătescu. Acesta a considerat că preparatul arată spectaculos, însă ar fi vrut mai mult gust în farfurie. Nota primită i-a asigurat însă locul în semifinală lui Adrian Stroe.

Citește și: Mădălina Crețan și Titus Antonescu au fost eliminați de la Chefi la cuțite: „Am o criză de plâns”. Reacția lui Cătălin Scărlătescu

Citește și: Titus Antonescu, după ce el și soția lui Nosfe au fost eliminați de la Chefi la cuțite: „Pe tine te iubesc cel mai mult de aici'

Citește și: Ce relație au Andreea Antonescu și fiica ei, Sienna, în vârstă de 12 ani:’I-am dat toată libertatea din lume’

Citește și: Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au fost la un pas de divorț:„Eam pe punct să-mi iau zborul, dar…

Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite, sezonul 10. Dan Manciu

Deși a fost la un pas de a ieși din competiție de două ori, Dan Manciu și-a revenit pe ultima sută de metri și a impresionat chefii cu niște rulouri din legume umplute cu ratatouille, pentru care a primit 14 puncte. Concurentul face parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu și a fost lăudat nu o dată pentru preparatele sale inedite și, nu în ultimul rând, cu gust.

Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite. Mădălina Cafadaru

Mădălina Cafadaru a primit pe tot parcursul competiției punctaje destul de bune, reușind nu o dată să-i surprindă pe chefi cu preparatele ei. Și concurenta lui chef Cătălin Scărlătescu s-a calificat ieri-seară în finală, cu 12 puncte, fapt ce a mai diminuat din dezamăgirea cauzată de eliminarea Mădălinei Crețan.

Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite. Gheorghe Nicolae (aka Gigi Burger)

O altă surpriză plăcută, Gigi Burger s-a calificat și el în semifinală. Concurentul lui chef Sorin Bontea a ales să nu facă un burger, deși cu asta se ocupă, și a cam avut emoții până la anunțarea rezultatului. Iată însă că a obținut 11 puncte, pentru că a avut gust în farfurie, iar acum se numără printre semifinaliști.

Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite. Roxana Crudu (aka Oxy)

Oxy nu a participat la duelul de ieri, chef Florin Dumitrescu preferând să-și protejeze unul dintre cei mai valoroși concurenți și trimițând-o direct în semifinală. Concurenta este omul de bază din echipa lui chef Florin Dumitrescu, de-a lungul competiției experiența de bucătar, dar și gustul din farfurie tansformând-o în lider al echipei, dar și în favorită la premiu.

Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite, sezonul 10. Gabriel Drăgușanu

Și Gabriel Drăgușanu este unul dintre concurenții trimiși direct în semifinală. Chef Sorin Bontea s-a asigurat astfel că în competiția de diseară va avea un bucătar profesionist ale cărui preparate au impresionat chefii adeseori. Chiar dacă nu a avut mereu punctaj maxim, Gabriel Drăgușanu a dat dovadă de inventivitate, iar gustul din farfurie l-a salvat.

Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite. Paco

Chef Sorin Bontea l-a trimis și pe Paco direct în semifinală, asigurându-și o echipă puternică. De-a lungul competiției, simpaticul Paco a avut mari probleme din cauza barierei de limbaj, acesta fiind adeseori protagonistul unor momente savuroase, dar și al unor confuzii nedorite, în egală măsură. Cu toate acestea, gustul senzațional din farfurie l-a salvat de fiecare dată.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter