Daniel Pavel, despre salariul de la Survivor: „Este un...”

Publicat pe

Daniel Pavel i-a oferit un răspuns surprinzător lui Cătălin Măruță atunci când a fost întrebat dacă are un salariu mai mare la PRO TV decât la Kanal D. Cel dintâi va prezenta noul sezon Survivor România pe un nou post de televiziune față de până acum. Acesta a dat puțin „din casă' și a oferit și câteva detalii de culise legate de competiția din Republica Dominicană. Iată ce a spus!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De curând, Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România, a fost întrebat de Cătălin Măruță dacă are un salariu mai mare la PRO TV decât la Kanal D. Fără ezitări, cel dintâi a dezvăluit câteva amănunte neștiute despre suma de bani primită, fără să ofere însă niște cifre exacte. Pe lângă asta, gazda emisiunii din Republica Dominicană a scos la iveală și alte detalii legate de show.

La finalul anului trecut, fanii Survivor România au aflat o veste „bombă'. Începând cu 2022, show-ul nu va mai fi difuzat pe Kanal D, ci pe PRO TV. Emisiunea va debuta duminica aceasta, pe 16 ianuarie, sub același format. Vor fi tot două echipe, Faimoșii și Războinicii, și aceeași gazdă, prezentatorul Daniel Pavel.

Citește și: Culiță Sterp a împlinit 29 de ani. Ce mesaj i-a transmis Daniel Pavel:„Fratele Culiță…'

Citește și: Cum și-a pus Survivor amprenta asupra prezentatorului Daniel Pavel:”Am albit mai mult, transformarea….”/ EXCLUSIV

Citește și: George Burcea vrea să termine conflictul cu Andreea Bălan:„Mai sunt niște chichițe de rezolvat între noi, ca mamă și tată'

Citește și: Ce a răspuns Cabral când a fost întrebat de Cătălin Măruță dacă se uită la filme pentru adulți:„Am urlat aseară să dea drumul la…'

Cum i-a răspuns Daniel Pavel de la Survivor lui Cătălin Măruță când l-a întrebat dacă are un salariu mai mare la PRO TV

Înainte de plecarea în Republica Domincană, Cătălin Măruță l-a avut ca invitat pe Daniel Pavel în cadrul unui podcast special realizat pentru PRO TV. Soțul Andrei i-a adresat mai multe întrebări, referitoare atât la viața profesională, cât și cea personală. Printre altele, Cătălin Măruță a fost curios să afle dacă Daniel Pavel ia acum un salariu mai mare față de cel oferit de Kanal D.

Mai întâi, Daniel Pavel a explicat cum se văd din interiorul producției rivalitățile ce iau naștere, în timp, între concurenți.

„La nivel de strategie, oamenii ăștia vor lupta cu tine. Ai nevoie de adversitate, dar nu de ură', a spus Daniel Pavel de la Survivor pentru PRO TV.

Daniel Pavel de la Survivor, despre relația cu fiul lui

Printre altele, el i-a vorbit lui Cătălin Măruță, în cadrul podcastului, și despre cea mai mare realizare a lui: fiul său. Acesta se numește Antoniu Constantin și are 17 ani. Prezentatorul de la Survivor România 2022 a spus despre el că e un copil astral.

„S-a născut pe 17 ianuarie, e un copil astral, dacă îmi permite… Nu știu cum să exprim cât de multe am pentru el. Am senzația că el a venit să ne așeze viețile', a declarat Daniel Pavel despre fiul lui.

La un moment dat, Cătălin Măruță l-a întrebat direct pe Daniel Pavel: „Ți-au dat salariu mai mare la PRO TV?'.

Răspunsul lui Daniel Pavel nu a întârziat să apară: „Am auzit niște chestii frumoase apropo de salariile de la PRO. Este un salariu super-satisfăcător. Eu rămân ce am fost, un romantic'.

Cât e premiul de la Survivor România 2022

Survivor România 2022 va debuta în acest weekend, pe 16 ianuarie, la PRO TV, de la ora 20:00. Potrivit unui comunicat de presă transmis de PRO TV, echipa Războinicilor de la Survivor România e formată din Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

Echipa Faimoșilor este compusă din: Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, fotbalistul Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Cele două echipe vor lupta pentru o miză uriașă. Premiul pus la bătaie de Pro TV e unul considerabil, în valoare de 100.000 de euro. Doar unul singur se va întoarce, însă, învingător acasă.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter