Meghan Markle s-a născut pe data de 4 august 1981 în comitatul Los Angeles, în Statele Unite ale Americii. Este fiica lui Thomas Markle și a Dariei Ragland și provine dintr-o familie birasială. Acum, fosta actriță americană este Ducesă de Sussex, trendsetter și fashion icon, fiind admirată și copiată de milioane de femei din lumea întreagă.

  • Data nasterii 04.08.1981
  • Locul nasterii Los Angeles County, California
  • Inaltime 1,70 m
  • Greutate 51 kg
  • Culoarea ochilor căprui
  • Copii Ducesa de Sussex va avea primul său copil în primăvara anului 2019.
  • Mariaje/Relatii A fost căsătorită cu Trevor Engelson din 2011 până în 2013, iar din 9 mai 2018 este căsătorită cu Prințul Harry al Marii Britanii

Înainte de a deveni Ducesă de Sussex și soția Prințului Harry, Meghan Markle era o actriță cvasi-necunoscută, cel mai important rol al său fiind cel din serialul Suits.

Cariera lui Meghan Markle

Conform CV-ului ei, Meghan Markle vorbește fluent în limba spaniolă și are competențe în limba franceză. Fosta actriță americană stăpânește mai multe dialecte: sudist, francez, spaniol și argentinian, dar este pasionată și de sport, în special de kickboxing. De asemenea, soția Prințului Harry se pricepe la step, balet, jazz și musicall, pe lângă talentul actoricesc.

A jucat în peste 20 de seriale de televiziune, însă doar în opt filme, cel mai cunoscut rol al ei fiind cel din A Lot Like Love (unde protagonist este Ashton Cutcher), unde a jucat un rol de… Hot Chick. În 2001, a jucat un rol episodic în General Hospital, iar înainte de a-l cunoaște pe Harry s-a făcut remarcată în Suits.

Markle lucrat pe post de caligraf freelancer pentru a se întreține la începuturile carieriei de actorie. Prima ei apariție pe ecran a fost în fundal unui episod din telenovela Spitalul General. La începutul carierei sale, Markle a avut mici roluri în spectacole de televiziune Century City (2004), Războiul De Acasă (2006), și CSI: NY (2006). Ea a luat, de asemenea, mai multe contracte de actorie și modeling, care a inclus un stagiu ca „fata cu servieta” pentru spectacol de joc Deal or No Deal. Ea a apărut în serialul al companiei Fox – Fringe ca Agent Junior Amy Jessup în primele două episoade din al doilea sezon. Markle avut unele dificultăți în obținerea rolurilor la început de carieră. În 2015, ea a scris: „Nu am fost suficient de negră pentru roluri de negri și nu am fost suficient de albă pentru cele albe, lăsându-mă undeva la mijloc ca etnică cameleon care nu a putut obține un loc de muncă.”

Începând cu luna iulie 2011, Markle a jucat rolul lui Rachel Zane pe USA Network show Costume, care este filmat în Toronto. Personajul a început ca un paralegal și în cele din urmă a devenit un avocat. Ea a finalizat filmările pentru cel de-al șaptelea sezon la sfârșitul anului 2017. Markle a apărut în două filme în 2010, duceți-L la grec și Amintește-ți de Mine, și un film în 2011, Sefi de cosmar.  De asemenea, Ea a apărut în episoade din Cuts, Dragoste, Inc., 90210, Knight Rider, Fără nici o Urmă, Liga, și Castelul.

Din 2014 până în 2017, Markle a fost fondator și redactor-șef al site stil de viata Tig. În noiembrie 2016, Markle și compania canadiană de îmbrăcăminte Reitmans au lansat o linie de moda pentru haine de lucru pentru femei.

În schimb, Meghan Markle are un CV impresionant în voluntariatul de caritate. Ea a fost consilier pentru organizația internațională de caritate One Young World, iar în 2004, la Dublin, a ținut discursuri despre egalitatea de gen și sclavia modernă. În 2016, Meghan Markle a devenit un ambasador global pentru World Vision Canada, călătorind în Rwanda cu ocazia Campaniei Apă curată, și a călătorit în India, pentru a crește gradul de conștientizare a aspectelor privind femeile. În 2016, a participat la Summitul One Young World.

Familia lui Meghan Markle

Actuala ducesă de Sussex s-a născut într-o familie birasială. Mama ei, Doria Carlos Ragland, asistent social și instructor de yoga, locuiește în View Park–Windsor Hills, California. Tatăl ei, Thomas Markle Sr., care locuiește în Mexic, este câștigător al unui Premiu Emmy ca director de lumini, el inspirându-și fiica în alegerea meseriei (Meghan și-a vizitat deseori tatăl pe platourile de filmare). Părinții ei au divorțat în 1987 sau 1988, când Meghan avea șase ani. Ea mai are doi  frați din partea tatălui, Thomas Markle Jr. și Samantha Grant. Din păcate, actualmente relația dintre Meghan și cei doi frați vitregi ai săi este un dezastruoasă, atât Thomas Jr., cât și Samantha făcând turul televiziunilor și al publicațiilor, unde o denigrează pe Meghan pentru bani. Din nefericire, același lucru a dus și la răcirea relațiilor cu tatăl ei, care a trucat niște poze împreună cu paparazzi, contra unei sume importante de bani. Deși tatăl ei ar fi trebuit să o conducă la altar în ziua nunții, cel care i-a ținut locul a fost Prințul Charles, alături fiindu-i doar mama ei, Doria Ragland.

Căsnicia lui Meghan Markle

Pe 19 mai, s-a scris încă o pagină de istorie. Fratele viitorului Rege al Angliei, Prințul Harry, s-a căsătorit cu Meghan Markle, aflată deja la a doua căsătorie. Evenimentul a avut loc la Castelul Windsor. Nunta a fost privită la televizor de 2 miliarde de telespectatori, în timp ce pe străzi s-au aflat sute de mii de fani ai cuplului regal, dar și 5.000 de jurnaliști acreditați. Meghan Markle a purtat o rochie Givenchy, în valoare de 400.000 de dolari, creată de Clare Waight Keller.

Chiar dacă este deja considerată Prințesa Marii Britanii, Meghan Markle nu a primit acest titlu în mod oficial. Regina Elisabeta a II-a, la fel ca și în cazul nepotului ei mai mare, William, pe care la nunta să cu Kate Middleton, din 2011, l-a făcut Duce de Cambridge, a acționat în același mod și în privința mezinului familiei, Harry. Așadar, în ziua nunții lor , Prințul Harry și Meghan Markle au primit titlul nobiliar de Duce și Ducesă de Sussex.

Acum, cuplul regal s-a mutat la Frogmore Cottage, pe domeniul Castelului Windsor, Meghan Markle și Prințul Harry urmând să devină părinți pentru prima oară în luna mai a anului 2019.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton